ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Στην Αρχεντίνος Τζούνιορς ο Ρικέλμε

Στην Αρχεντίνος Τζούνιορς ο Ρικέλμε
Ρικέλμε

Ο Χουάν Ρικέλμε, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρχεντίνος Τζούνιορς και επιστρέφει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του βήματα.Οριστικά τέλος, λοιπόν, από την Μπόκα.

Πέρασε μια ποδοσφαιρική ζωή στην Μπόκα Τζούνιορς και όλη η καριέρα του ήταν συνυφασμένη μαζί της. Εκεί έφτιαξε το όνομά του, μέσω αυτής ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, έστω και αν εκεί δεν κατάφερε να πιάσει, προτού πάει στην Βιγιαρεάλ.

Ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, όπως αναμενόταν, δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην αγαπημένη του Μπόκα έπειτα από δεκατρία χρόνια εκατέρωθεν προσφοράς, μιας και ο 36χρονος δεν τα βρήκε με την διοίκηση για νέο συμβόλαιο και οι δυο πλευρές αποφάσισαν οριστικά να μην συνεχίσουν μαζί.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι κρεμάει τα παπούτσια του, μιας και θα συνεχίσει στην Αρχεντίνος Τζούνιορς για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, έχοντας συμφωνήσει μαζί της. Εκεί έκανε τα πρώτα του βήματα και θα την βοηθήσει να επανέλθει στη μεγάλη κατηγορία.

Στο φινάλε του πρωταθλήματος, ήταν δεδομένο πως δεν θα συνέχιζε στην Μπόκα, αν και επιχειρήθηκε μια εκ νέου προσέγγιση. Εντούτοις, όλα ήταν πλέον δρομολογημένα, ώστε να κάνει το επόμενο βήμα στην ποδοσφαιρική του ζωή.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ