ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μαραντόνα: "Μακριά από την εθνική Αργεντινής ο Ικάρντι"

Μαραντόνα: "Μακριά από την εθνική Αργεντινής ο Ικάρντι"

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ευχήθηκε να μην καλέσει ποτέ στην εθνική Αργεντινής τον Μάουρο Ικάρντι ο Εντγάρδο Μπάουσα, ενώ εξήγησε και το ρόλο που έχει αναλάβει στη FIFA.

Ο Μάουρο Ικάρντι δεν καλείται στην εθνική Αργεντινής. Πολλοί θεωρούν ότι είναι ο Λιονέλ Μέσι είναι αυτός που επέβαλε στον Ενγάρδο Μπάουσα τον αποκλεισμό - χάριν "εκδίκησης" για τον Μάξι Λόπες - αν και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "αλμπισελέστε" απέκρουσε σε έντονο ύφος αυτούς τους ισχυρισμούς.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ως γνωστόν, λατρεύει να παίρνει θέση για τέτοια ζητήματα κι ευχήθηκε ο επιθετικός της Ίντερ να μείνει μακριά από την εθνική Αργεντινής και να είναι η έβδομη επιλογή του "Πατόν".

"Το κινητό του Μπάουσα είχε κλήσεις από τον ατζέντη του Ικάρντι. Μακάρι να είναι ο έβδομος κι όχι ο τέταρτος επιθετικός (σ.σ της εθνικής Αργεντινής). Μου αρέσει πολύ ο Πράτο, μακριά ο Ικάρντι. Ήρθα στη FIFA για να καθαρίσω την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής. Θα το κάνω κι αν χρειαστεί να κόψω κεφάλια θα το κάνω κι αυτό, χωρίς να συγχωρήσω κανέναν. Το έχω πει στον Ινφαντίνο και είναι σύμφωνος", υποστήριξε ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ