ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Μέσι δεν θέλει τον Ικάρντι στην εθνική Αργεντινής

Ο Μέσι δεν θέλει τον Ικάρντι στην εθνική Αργεντινής

Μία τηλεοπτική εκπομπή στην Αργεντινή είπε απλά αυτό που δεν τολμούσαν να πουν δημόσια κάποιοι, πως δηλαδή πως Μάουρο Ικάρντι δεν παίζει στην εθνική διότι δεν είναι φίλος του Λιονέλ Μέσι

Ο Μάουρο Ικάρντι είναι εδώ και χρόνια ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον πλανήτη, αλλά θέση στην εθνική Αργεντινής δεν έχει και ο λόγος είναι πως κάποιοι δεν τον θέλουν ανάμεσά τους.

Εν συντομία, ο 23άχρονος έχει παντρευτεί την Γουάντα Νάρα, έχουν μαζί ένα παιδί, αλλά μεγαλώνουν 4, καθώς εκείνη είχε 3 παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Μάξι Λόπες.

Όταν ο Ικάρντι ήρθε στην Ευρώπη από την Λατινική Αμερική, ο Μάξι Λόπες τον φιλοξένησε σπίτι του, τον είχε... προστατευόμενό του, έγιναν κολλητοί.

Όταν χώρισε όμως ο Μάξι Λόπες με την Γουάντα Νάρα, αυτή βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του Ικάρντι. Όσες φορές από τότε έχουν τεθεί αντιμέτωποι σε ματς ιταλικού πρωταθλήματος, ο Ικάρντι δίνει το χέρι στον Μάξι, αλλά αυτός είτε απλά δεν το δίνει, είτε πιάνει τα γεννητικά του όργανα!

Ο Μέσι δεν θέλει τον Ικάρντι στην εθνική Αργεντινής

Είναι κοινό μυστικό πως ο Ικάρντι δεν καλείται στην εθνική Αργεντινής λόγω της προσωπικής του ζωής (έχει μόνο μία συμμετοχή το 2013), με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Εντγκάρδο Μπάουσα, να δηλώνει πρόσφατα πως τον παρακολουθεί, αλλά θεωρεί καλύτερο τον Λούκας Αλάριο της Ρίβερ Πλέιτ.

Όντως, ο Αλάριο είναι καλός παίκτης, αλλά όταν η Αργεντινή δεν μπορούσε να βρει επιθετική λύση κόντρα στην Παραγουάη, ο Μπάουσα δεν τον έβαλε στο ματς, προτιμώντας τον Λούκας Πράτο.

Η διαφορά του Πράτο με τον Ικάρντι ποδοσφαιρικά φυσικά είναι τεράστια, ενώ ο Μαραντόνα σε δηλώσεις του τον χαρακτήρισε προδότη για αυτό που έκανε στον Μάξι Λόπες, συμφωνώντας δηλαδή για την μη παρουσία του στην εθνική.

Ο Μέσι αποφασίζει

Κοινό μυστικό λοιπόν είναι πως ο αρχηγός, ο Λιονέλ Μέσι δηλαδή, είναι αυτός που δεν θέλει τον Ικάρντι στην εθνική. Είναι ο ορισμός του καλού παιδιού και μεταξύ των συζύγων των διεθνών οι Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα δεν θα μπορούσαν να γίνουν αποδεκτοί.

Επηρεάζεται δηλαδή και από τον κύκλο του ο Μέσι για τον Ικάρντι και μία τηλεοπτική εκπομπή στην Αργεντινή ("Debate Final" του Fox Sports) είχε θέμα της ακριβώς αυτό, το γεγονός δηλαδή πως ο άσος της Ίντερ δεν είναι διεθνής επειδή δεν είναι φίλος του Μέσι.

Ούτε ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι φίλος του, για αυτό και άλλωστε άργησε να κληθεί, αλλά οι εμφανίσεις του με την Γιουβέντους δεν άφησαν περιθώρια.

Ούτε οι εμφανίσεις του Ικάρντι αφήνουν περιθώρια, όλοι ξέρουν πως πρέπει να παίζει στην εθνική, απλά γενικά δεν είναι αποδεκτός, όμως τα προβλήματα που έχει η ομάδα, με τον κίνδυνο του φιάσκου να πλησιάζει ( αποκλεισμός από το Μουντιάλ), ίσως κάνουν τον Μέσι να "λυγίσει" και να δώσει το "ΟΚ" στον Μπάουσα για να το καλέσει στην αποστολή. Ο Νοέμβρης είναι κοντά και η Αργεντινή έχει ματς "φωτιά" με Βραζιλία και Κολομβία.

Ο Μέσι δεν θέλει τον Ικάρντι στην εθνική Αργεντινής
TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ