ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Δολοφονήθηκε οργανωμένος της Νιούελς Ολντ Μπόις

Δολοφονήθηκε οργανωμένος της Νιούελς Ολντ Μπόις

Ένας εκ των επικεφαλής των οργανωμένων οπαδών της Νιούελς Ολντ Μπόις, ο Ματίας Φραντσέτι, δολοφονήθηκε από δύο δράστες στο Ροσάριο. Συλλήψεις υπόπτων από την Αστυνομία.

Η βία μεταξύ των οργανωμένων οπαδών στην Αργεντινή ξεπερνά την αντίστοιχη σε κάθε άλλη χώρα και ακόμα ένα περιστατικό ήρθε να προστεθεί στη μακρά λίστα... Ένας εκ των επικεφαλής των συνδεσμιτών της Νιούελς Ολντ Μπόις, ο Ματίας Φραντσέτι, δολοφονήθηκε την Τετάρτη (7/6), δεχόμενος πυροβολισμό στο κεφάλι.

Ο Φραντσέτι ήταν στο Ροσάριο και μετέβαινε στο κλειστό γυμναστήριο του σταδίου "Μαρσέλο Μπιέλσα" έχοντας μόλις αποβιβαστεί από το αυτοκίνητο του, όταν δέχτηκε πυροβολισμούς από τον δράστη, ο οποίος επέβαινε σε μοτοσυκλέτα, που την οδηγούσε ο συνένοχος του. Ο δολοφόνος πυροβόλησε 5 ή 6 φορές και οι 2 βρήκαν στόχο, με αυτή στο κεφάλι του θύματος να αποδεικνύεται θανάσιμη.

Οι παριστάμενοι κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο, αλλά απλώς οι δύο νοσηλευτές διαπίστωσαν το θάνατο του Φραντσέτι. Η Αστυνομία απέκλεισε αμέσως την περιοχή και επακολούθησαν έρευνες, που οδήγησαν στη σύλληψη δύο υπόπτων, του 31χρονου Λεάντρο Α. και του 23χρονου Μπράιαν Γ.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αξιωματικών της Αστυνομίας, η δολοφονία σχετίζεται με εσωτερικές υποθέσεις των οργανωμένων οπαδών της Νιούελς Ολντ Μπόις. Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος έχει εκλογικές διαδικασίες σε δύο εβδομάδες και πιθανώς ο Φραντσέτι να έπρεπε να βγει από τη μέση...

Πάντως, ο δολοφονημένος είχε ποινικό μητρώο για παράνομες δραστηριότητες σε νυχτερινά καταστήματα και επιθέσεις βίας, ενώ έχει συλληφθεί στην Πορτογαλία για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ