ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χέλμουθ iPhone app: Ανάμεικτες αντιδράσεις

Χέλμουθ iPhone app: Ανάμεικτες αντιδράσεις

Πριν από περίπου έναν μήνα κυκλοφόρησε η εφαρμογή του Φιλ Χέλμουθ για το iPhone που είχε ποικίλες αντιδράσεις από το κοινό.

Ο Φιλ Χέλμουθ μπορεί να μην κατάφερε να πάρει το 12ο bracelet WSOP στην καριέρα του, αλλά το όνομά του στο χώρο του πόκερ, του επιτρέπει να προβεί στη δημιουργία μιας εφαρμογής για iPhone.

Η εφαρμογή έχει το όνομα “Phil Hellmuth Poker Odds Calculator” και κοστίζει $1,99 και χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες: υπολογισμό πιθανοτήτων, tutorial και το “Phil Hellmuth Gear”.

Στον υπολογισμό πιθανοτήτων, που είναι και η βασική κατηγορία της εφαρμογής για ιPhone και iPad ο χρήστης τοποθετεί τα φύλλα του, τον αριθμό παικτών στο τραπέζι και τα φύλλα του flop, ενώ όσο συνεχίζει η παρτίδα μπορεί να προσθέσει μέχρι και το φύλλο του river.

Η εφαρμογή υποστηρίζει ότι επιτρέπει στον παίκτη να υπολογίζει τις πιθανότητες σαν επαγγελματίας, έχοντας όμως και το πλεονέκτημα μιας προηγμένης αλγοριθμικής διαδικασίας.

Η δεύτερη κατηγορία των tutorials περιλαμβάνει στρατηγικά μαθήματα από τον Φιλ Χέλμουθ, με συμβουλές από τακτική μέχρι και συμβουλές για τη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Το τρίτο μέρος της εφαρμογής είναι το μέρος όπου μπορεί κανείς να παραγγείλει προϊόντα του Φιλ Χέλμουθ και ονομάζεται “Phil Hellmuth Gear”. Εκεί μπορεί κανείς να παραγγείλει αξεσουάρ, ρούχα, βιβλία και DVDs απευθείας από την εφαρμογή.

Ο Χέλμουθ μιλώντας για την εφαρμογή στην περίοδο προώθησής της, λέει: “Πρέπει να έχεις τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού σου για να κερδίσεις. Αν θέλεις αυτό τον έλεγχο, πρέπει να παίρνεις καλύτερες αποφάσεις και αυτό γίνεται μόνο αν έχεις τις καλύτερες πληροφορίες!”

Η εφαρμογή πάντως δημιούργησε ανάμεικτες αντιδράσεις.

Ένας χρήστης έγραψε: “Οι συμβουλές για τα τουρνουά είναι απλοϊκές και χωρίς καμία αξία. Το περιβάλλον εργασίας είναι τσαπατσούλικο. Και τα ποσοστά που υπολογίζονται είναι ανακριβή. Ο μόνος τρόπος που είναι χρήσιμη η εφαρμογή είναι για τον Φιλ να παίρνει δύο δολάρια και να πουλάει ρούχα. Ναι, μιλάω σοβαρά. Χρησιμοποιεί την εφαρμογή για να πουλάει εξοπλισμό Φιλ Χέλμουθ.”

Ένας χρήστης, που ενθουσιάστηκε από την εφαρμογή γράφει: “Απλή, εύκολη και μια καλή εφαρμογή για να βρει κανείς ισορροπία στο παιχνίδι του. Θα ήθελα να υπάρχουν και μερικά μαθήματα για τη γλώσσα του σώματος, αλλά παρ’ όλα αυτά είναι πολύ καλή!”

Τέλος, το άλλο σχόλιο που βρίσκει κανείς στη σελίδα του itunes, που μπορεί ν’ αγοράσει την εφαρμογή αναφέρει: “Εϊναι πολύ λυπηρό να βλέπω αβανταδόρικα σχόλια. Αυτή είναι η αλήθεια (και να σκεφτείτε ότι μ’ αρέσει ο Φιλ)…”

“Είναι σχετικά καλή για υπολογισμό πιθανοτήτων, αλλά το μέρος όπου μπαίνει το hand range είναι σχεδόν άχρηστο, ενώ και οι υπολογισμοί είναι ανακριβείς. Παρεμπιπτόντως, η εφαρμογή δεν είναι μεγάλη λόγω της βάσης δεδομένων των πιθανοτήτων. Αυτό συμβαίνει από τα videos με τις οδηγίες που κατέχουν μεγαλύτερο χώρο.”

“Τέλος, θα ήταν καλό αν ο Φιλ δοκίμαζε την εφαρμογή πριν την ενέκρινε.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ