ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα διακοπή στη ΓΣ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

ΓΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports)
ΓΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Μπαλτάκος ενημέρωσε ότι υπάρχει προσπάθεια συγκρότησης διοίκησης από μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και χρειάζονται μία εβδομάδα, με το σώμα να εγκρίνει την πρόταση.

Ακόμα μία μετάθεση σημειώθηκε στις εξελίξεις για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, αφού ναι μεν παρατείνεται το διοικητικό αδιέξοδο, αλλά διαφαίνεται μία λύση στον ορίζοντα...

Οι εργασίες της επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης (με μόνο θέμα τις εκλογές) διεκόπησαν για δεύτερη φορά - μετά την Κυριακή (4/6) - και θα συνεχιστούν την Κυριακή (18/6), κατόπιν πρότασης του απερχόμενου προέδρου, Δημήτρη Μπαλτάκου, που έγινε αποδεκτή από το σώμα.

Ο Μπαλτάκος αποκάλυψε ότι μέλη του Συλλόγου, που προσπαθούν να συγκροτήσουν ψηφοδέλτιο προσέγγισαν το απερχόμενο ΔΣ και ζήτησαν χρόνο, για να τελεσφορήσει η πρωτοβουλία τους.

Ακόμα, ο Μπαλτάκος εξήγησε πως δεν μίλησαν μαζί του, όμως θεωρεί ότι πρόκειται για σοβαρούς ανθρώπους και για αυτό προτείνει τη διακοπή της διαδικασίας. Το κυριότερο πρόβλημα τους, σύμφωνα με τον απερχόμενο πρόεδρο, είναι να βρουν πρόθυμους να συγκροτήσουν διοίκηση και εφόσον το καταφέρουν, την επόμενη Κυριακή θα παρουσιαστούν στη Γενική Συνέλευση.

Διαβεβαίωσε ακόμα ότι το ψηφοδέλτιο που καταρτίζεται δεν έχει καμία σχέση με τους απερχόμενους διοικούντες και υποστήριξε ότι έχει καλές σχέσεις με την οικογένεια Γιαννακόπουλου, ενώ δεν γνωρίζει για την ΠΑΕ.

Το σώμα, αποτελούμενο από περίπου 60 μέλη, αποδέχτηκε την πρόταση του προέδρου, παρότι δεν αποκαλύφθηκαν τα ονόματα όσων κάνουν μία ύστατη προσπάθεια για τη συγκρότηση διοίκησης.

Ο Νίκος Πλυτάς τόνισε ότι η προσφυγή στο Πρωτοδικείο δεν πρέπει να δαιμονοποιηθεί, διότι ο Ερασιτέχνης την έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και επισήμανε ότι δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος για την επάνδρωση των τμημάτων.

Ο Κύμης Μαρσέλος επέμεινε ότι πρέπει να ξεπεραστούν οι διχόνοιες και όσοι αναλάβουν να στηριχτούν απ' όλους, ενώ συζητήθηκε εάν μία υπηρεσιακή διοίκηση μπορεί να χειριστεί το γηπεδικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ