ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Μας βοήθησαν η διοίκηση και ο κόσμος"

"Μας βοήθησαν η διοίκηση και ο κόσμος"

Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, η Σοφία Κοσμά και ο Αλέξανδρος Γούνας συνομίλησαν μαζί σας για περίπου δύο ώρες και απάντησαν στις ερωτήσεις σας. Θυμηθείτε όσα ειπώθηκαν.

Το Sport24.gr δίνει το λόγο στους πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους αθλητές. Την Πέμπτη (29/5) φιλοξένησε στα γραφεία του τη Φιλιώ Μανωλιουδάκη, τη Σοφία Κοσμά και τον Αλέξανδρο Γούνα οι οποίοι συνομίλησαν μαζί σας για περίπου δύο ώρες.

Θυμηθείτε τη συζήτηση:

13:19
Καλησπέρα σας.
13:19
Σε λίγα λεπτά θα έχουμε μαζί μας τη Φιλιώ Μανωλιουδάκη, τη Σοφία Κοσμά και τον Αλέξανδρο Γούνα.
13:27
Μπορείτε να μας στείλετε τις ερωτήσεις σας και σε λίγα λεπτά θα ξεκινήσουν να απαντούν οι τρεις πρωταθλητές του Ολυμπιακού.
13:32
Πλέον και οι τρεις είναι μαζί μας και θα αρχίσουν να απαντούν στις ερωτήσεις σας.
13:34
maximus : ΣΟΦΙΑ-ΦΙΛΙΩ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ.......ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...ΑΝ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΞΙΖΟΥΝ 1 ΦΟΡΑ.ΕΣΕΙΣ ΑΞΙΖΕΤΕ ΧΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΕΡΟΙ/ΕΣ
13:35
Giannis : Καλησπέρα Φιλιώ θεωρείς την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού ως τον σημαντικότερο τίτλο της καριέρας σου σε συλλογικό επίπεδο; Συγχαρητήρια σε όλους
13:36
Καλησπέρα Γιάννη. Θεωρώ ότι η σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα μου είναι το Παγκόσμιο στη Σαγκάη. Το LΕΝ Trophy είναι το δεύτερο σημαντικότερο.
13:37
sofia7 : Αλέξανδρε ποιοι ήταν οι λόγοι που σε έκαναν το καλοκαίρι να δεχτείς την πρόταση του Ολυμπιακού;
13:38
Θεωρώ πως οι στόχοι του Ολυμπιακού ήταν ίδιοι με τους προσωπικούς μου στόχους. Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και έχει μέσα στους στόχους του την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού κάτι που είναι μέσα και στους δικούς μου στόχους. 
13:38
Ilias7 : Σοφία ποιο ήταν πιο δύσκολο το πρωτάθλημα ή το Κύπελλο;
13:42
Και τα δύο ήταν δύσκολα. Στο Κύπελλο περάσαμε τα Βριλήσσια και την ΑΕΚ. Μάλιστα, με την ΑΕΚ χάναμε με 2-0 και κάναμε μια μεγάλη ανατροπή. Στον ημιτελικό αντιμετωπίσαμε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε μια νεανική ομάδα η οποία δεν είχε τίποτα να χάσει. Καταφέραμε ωστόσο και κερδίσαμε σχετικά εύκολα. Το ίδιο έγινε και στον τελικό με τον Πανναξιακό. Στο πρωτάθλημα παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο. Χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας στην κανονική περίοδο, όμως μπορέσαμε και κάναμε την ανατροπή και πήραμε το πρωτάθλημα. 
13:43
kitsou : Θα ήθελα να ρωτήσω τα δύο παιδιά από το πόλο για το που πιστεύουν ότι κρίθηκαν οι μάχες με τη Βουλιαγμένη.
13:44
Νομίζω ότι κρίθηκε στη θέληση και το πάθος που δείξαμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι το σημείο κλειδί ήταν η ανατροπή που κάναμε στον τέταρτο τελικό.
13:45
Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός ήταν πιο γεμάτη ομάδα. Αυτό φάνηκε σε όλα τα παιχνίδια φέτος εκτός από τον τελικό του Κυπέλλου στον οποίο στα πρώτα δύο οκτάλεπτα ήμασταν κοντά στο σκορ, αλλά στη συνέχεια περάσαμε μπροστά και καταφέραμε να το κερδίσουμε.
13:47
Dimitris apo Kifisia : Kai sta tria paidia sygxaritiria gia tis epityxies tous . Kalispera Sofia , pisteyeis oti irthe i ora gia kalyteri poreia stin Europi i kataktisi eurotropaiou ;
13:48
Η ομάδα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα ωστόσο μετά τους εγχώριους τίτλους στόχος είναι μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Είναι κάτι που μας λείπει.
13:48
Νασος : Σας ευχαριστώ για τις χαρές που μας δώσατε/ Νασος από Σουηδία.
13:49
Manos K. : Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια σε όλους. Ποιοι πιστεύετε ότι θα είναι οι στόχοι για την επόμενη περίοδο;
13:50
Οι στόχοι φέτος θα είναι το Τσάμπιονς Καπ και μετά το Πρωτάθλημα και το Ευρωπαϊκό.
13:51
Εμείς πρέπει να κρατήσουμε τα κεκτημένα και να έχουμε μια καλύτερη πορεία στην Ευρώπη. Θεωρώ ότι ήμασταν άτυχοι με την κλήρωση που είχαμε και στα επόμενα χρόνια γιατί όχι να κατακτήσουμε το Ευρωπαϊκό.
13:53
Γιάννης Αργος : Καλησπέρα πρωτα απο ολα θα ήθελα με τι μεριά μου να σάς ρωτήσω νιώθετε ευλογημένοι πού παίζετε στον ολυμπιακό την καλύτερη ομά δα της Ελλάδος σε όλα τα αθλήματα
13:54
Σίγουρα είναι σημαντικό το ότι παίζουμε στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι ένας σύλλογος που θα πρωταγωνιστεί και στα επόμενα χρόνια. 
13:55
Αχιλλέας : Καλησπέρα.Αλέξανδρε ποιον πολίστα θαυμάζεις περισσότερο?πχ εμένα πάντα μου άρεσε ο Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς.Πες στη διοίκηση να φέρει Σάντρο Σούκνο! :)
13:57
Εγώ όταν ήμουν πιο μικρός είχα ως πρότυπο τον Σάπιτς γιατί ήταν εκείνος που σκόραρε. Αργότερα που κατάλαβα περισσότερα μου άρεσαν οι Βουγιασίνοβιτς και Κάσας.
13:58
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗ : Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω τις κοπελες του πολο πως τους φαινεται η στηριξη του κοσμου στα τελευτεα κρισιμα ματς
13:59
Ο κόσμος μας ήταν ο όγδοος παίκτης. Δεν είχαμε συνηθίσει να παίζουμε σε γεμάτα κολυμβητήρια. Η συμβολή τους ήταν καθοριστική όπως αποδείχτηκε. 
13:59
Κώστας : Καλησπέρα παιδιά και ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ για τις επιτυχίες σας. Η θυρα 7 πως είναι σαν διοίκηση; Μην αφήσετε κανένα πρωτάθλημα να χαθεί ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ
13:59
Nikos : Σοφία το ταλέντο σου στο τραγούδι σκοπεύεις να το εκμεταλλευθείς;
14:00

14:01
Όχι, για το καλό όλων μας. (γέλια)
14:01
Kingslayer : Για μένα το φετινό συστ.διεξαγωγής του Τσ.Λιγκ ήταν αστείο. Ξέρεις Άλεξ αν θα αλλάξει του χρόνου; Δε χάνει πολύ ο Ολυμπιακός που μπορεί να έχει μόνο ένα ξένο;
14:03
Νομίζω ότι δεν θα αλλάξει στους ομίλους των 6, αλλά στη συνέχεια θα γίνει Final 8 αντί για Final 6. Σε ό,τι αφορά τους ξένους ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη μπορεί να έχει όσους ξένους θέλει, στην Ελλάδα πρέπει να έχει μόνο έναν.
14:06
tim7 : Ειστε τα τμηματα για τα οποια ειμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ!!! σας ευχαριστουμε πολυ για τις χαρες, τις κουπες και πανω απο ολα το παθος που βγαζετε. ειστε ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ/ΕΣ
14:06
Κώστας : Καλησπέρα παιδιά και ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ για τις επιτυχίες σας. Η θυρα 7 πως είναι σαν διοίκηση; Μην αφήσετε κανένα πρωτάθλημα να χαθεί ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ
14:07
Θεωρώ ότι τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σημαντική δουλειά και ο Ολυμπιακός έχει γίνει ένα υγιές σωματείο και νομίζω για αυτό όλα τα παιδιά από όλα τα τμήματα δίνουν το 100% για να ανταποδώσουν αυτά που δίνουν σε εμάς.
14:08
dionisis : Μονο πολλα μπραβο σε αυτα τα παιδια. Συνεχιστε να μας κανετε υπερηφανους θρυλους
14:08
Σαράντος : Παιδιά απλά συγχαρητήρια!! ΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! χωρις εκκατομύρια και τις ανέσεις των επαγγελματιών αθλητών!
14:09
nikos ΛΑΡΙΣΑ : ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ..ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ.ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΒΗ.....
14:09
INP7 : Αλέξανδρε είσαι μεγάλος παίκτης χάρη σε εσένα άρχισα και εγώ πόλο. Πιστεύεις πως ο Ολυμπιακός μπορεί τα επόμενα χρόνια να κυριαρχήσει και στην Ευρώπη;
14:10
Ευχαριστώ πολύ. Είναι στους στόχους της διοίκησης και στους δικούς μας να συμβεί αυτό. Δείξαμε και φέτος ότι μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Με τις φετινές μας εμφανίσεις αποδείξαμε ότι στο μέλλον μπορούμε να έχουμε μία καλύτερη πορεία. 
14:11
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ?
14:14
Εμένα μου αρέσει να παίζω με πάθος. Φέτος, είχαμε εξαιρετικές σχέσεις όλες οι κοπέλες μεταξύ μας. Ο κ. Νικολάκης είναι εκδηλωτικός και χαίρεται κάθε πόντο. Παράλληλα, ο κόσμος στα τελευταία παιχνίδια άρχισε να έρχεται στο γήπεδο και ειδικά στον τελευταίο τελικό γέμισε το κλειστό και μας έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση.
14:14
Kingslayer : Φιλιώ πραγματικά ήσασταν εκπληκτικές φέτος. Συγχαρητήρια, μας κάνατε υπερήφανους. Με τη φουνταριστή τι θα γίνει; Η Μπούικα έφυγε; Η Ασημάκη μένει ελεύθερη;
14:16
Θεωρώ ότι η Μπούικα έκανε μια εξαιρετική χρονιά και μας βοήθησε σημαντικά τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Ευρωπαϊκό. Αν καταφέρουμε και πάρουμε την Ασημάκη η οποία είναι ελεύθερη, τότε η ξένη θα κινηθεί σε άλλη θέση.
14:19
Satchel : Πόσο δύσκολη είναι η επιβίωση ενός αθλητή του Ερασιτέχνη,ακόμα και του Ολυμπιακού,ακόμα και αν κερδίζει όπως εσείς αρκετά τρόπαια; (και στους 3)
14:20
Θεωρώ ότι οι απολαβές που παίρνουμε σε σύγκριση με αυτά που έχουμε καταφέρει είναι ελάχιστες σε σχέση με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Τα τελευταία χρόνια λόγω κρίσης έχουν μείνει στάσιμοι οι μισθοί. Θεωρώ ότι στο πόλο είμαστε αδικημένοι γενικά. 
14:21
Giakoumis : Alexandre milise mas Gia ti sxesi sou me ton teo loranto?
14:22
Δεν έχω τσακωθεί μαζί του. Έχουμε μια τυπική σχέση.
14:23
maximus : ΣΟΦΙΑ!ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.σπουδαια σεζον!εισαιη αγαπημενη της κορης μου(παγκορασιδα).και μαλιστα εχουμε προπονητη τον ξαδερφο σου ΒΑΓΓΕΛΗ!!!!!!!!!
14:23
Τηλέμαχος : Φιλιώ Σοφία & Αλέξανδρε τα συγχαρητήριά μου για ολα αυτα που κάνετε με τη χάρη του Θεού και της Παναγίας μας. Σας ευχαριστούμε που κάνετε τεράστιο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
14:23
Grigoris : Sofia mu poso simantiko ine pu mia omada apo tin b katigoria vriskete pleon stin elit tu Elliniku voleh? Eyxaristume pedia gia ola apo tin katakokini kipro
14:25
Το γεγονός ότι τώρα ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή οφείλεται στο γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια γίνεται σημαντική δουλειά από τη διοίκηση.
14:26
ΑΝΤΕΡΣΕΝ : ΦΙΛΙΩ...ΤΙ ΕΝΙΩΣΕΣ ΕΝΙΩΣΕΣ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΕΖΑΣ, ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΙΚΟ???
14:27
Εκείνη τη στιγμή όταν έβλεπα να κατευθύνεται προς το τέρμα σκέφτηκα "βάλ' το κοπέλα μου να τελειώνουμε". Μετά από αυτό την φωνάζαμε Μπρον ΛεΜπρον. Αυτό τα λέει όλα.
14:28
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : ΣΟΦΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΤΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ...
14:30
Κοίταξε εμένα αυτό με ανεβάζει και θέλω τα γήπεδα να είναι γεμάτα. Νομίζω ότι φέτος δεν έγιναν έκτροπα. Είμαι μια αθλήτρια που παίζει με πάθος και μου αρέσει αυτή η ατμόσφαιρα. 
14:32
Kingslayer : Αν πάρουμε την Ασημάκη και μια καλή ξένη σαν τη Νοξ, με την ομάδα που έχουμε θα τα σαρώσουμε όλα στην Ευρώπη τα επόμ. χρόνια. Μόνο η Σαμπαντέλ θα'ναι αντίπαλος
14:32
Με αυτές τις δύο προσθήκες η ομάδα θα μπορεί να κατακτήσει τα πάντα.
14:33
General7 : Άλεξ πιστεύεις ότι η Πριμόριε και η Ρέκο είναι οι καλύτερες αυτή τη στιγμή; Η μία με Σούκνο, 2 Βάργκα, Γκαρσία, η άλλη με Γιάνοβιτς, Ίβοβιτς, Μάνταρας, Φελούγκο
14:35
Η Ριέκα θεωρώ ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Βέβαια, από τις ομάδες που ήμασταν στον ίδιο όμιλο πιστεύω ότι είχαμε μικρές διαφορές. Αυτό φάνηκε και από τα μεταξύ μας αποτελέσματα.
14:36
Κώστας : Θα πάρει ο Ολυμπιακος το πρωτάθλημα στο μπάσκετ;
14:37
Και οι τρεις θεωρούν ότι θα το πάρει ο Ολυμπιακός και ότι θα κάνει σήμερα το break.
14:38
γιωργος : Αλεξανδρε πως νιώθεις που κατέκτησες για μια ακομα φορα τον τίτλο του MVP??
14:40
Όπως έχω ξαναπει είναι ένα βραβείο το οποίο δίνεται σε ένα άτομο, αλλά είναι ένα βραβείο το οποίο ανήκει στην ομάδα και το παίρνει ένας εκπρόσωπός της. Για αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για αυτή τη διάκριση. 
14:42
ΑΝΤΕΡΣΕΝ : ΦΙΛΙΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ, ΕΛ.ΠΛΕΥΡΙΤΟΥ, XΡΥΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΒΑΣΟΥΛΑ? ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΕΞ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ?
14:43
Η Χρυσή είναι μια τερματοφύλακας η οποία θα αφήσει ιστορία και για τις Πλευρίτου πιστεύω ότι έχουν μέλλον. 
14:44
Υπάρχουν τέτοια παιδιά και στους άνδρες. Το θέμα είναι να αξιοποιηθούν σωστά για να μπορέσουν να αποδώσουν σύμφωνα με το ταλέντο τους.
14:45
Kingslayer : Σοφία ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Παίζουμε και φέτος στο CevCup όπου το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Με 2 καλές μεταγραφές διαγώνιας και κεντρικής πιστεύεις ότι θα πάμε καλά;
14:49
Σίγουρα οι ξένες παίκτες θα βοηθήσουν αρκετά την ομάδα. Σε συνδυασμό με τις Ελληνίδες όπου ο Ολυμπιακός έχει το καλύτερο σύνολο πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.
14:49
jo2ker3 : άλεξ τι συμβαίνει με τα προβληματα με την ομοσπονδια?τους στόχους με την εθνική φέτος?επίσης πως σου φάνηκε ο μαλιαρακ φέτος.
14:51
Τα προβλήματα με την Ομοσπονδία ευτυχώς λύθηκαν. Κάναμε μια συζήτηση εμείς με την Ομοσπονδία και οι εξελίξεις ήταν θετικές αφού βάλαμε πάνω από όλα την Εθνική. Για μένα ο στόχος μας πρέπει να είναι η εξάδα. Ο Μάλιαρακ είναι ένας παίκτης ο οποίος στην επίθεση μπορεί να σου προσφέρει πολλά. Έχει εξαιρετικό σουτ και νομίζω ότι βοήθησε με την παρουσία του. Ελπίζω να μείνει και στο μέλλον.
14:52
Πάνος : Πολλά συγχαρητήρια και στους τρεις σας για τη σπουδαία φετινή χρονιά που είχατε. Πόσο σημαντικό είναι να φτιαχτεί ένα σύγχρονο κολυμβητήριο στον Πειραιά;
14:53
Νομίζω ότι εάν φτιαχτεί το κολυμβητήριο στον Πειραιά αυτόματα θα αυξηθούν οι ακαδημίες και θεωρώ ότι είναι απαραίτητο. Ειδικά εάν είναι το σπίτι μας.
14:54
ΚΩΣΤΑΣ : ΑΛΕΞ,ΕΠΕΙΔΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ,ΤΙ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ?
14:56
Θα πρέπει να πάρουμε έναν ακόμα καλό Έλληνα παίκτη ώστε να ελευθερωθεί η θέση του ξένου. Όχι επειδή δεν είναι καλός ο Μάλιαρακ, αλλά για να πάρουμε έναν καλό αμυντικό. Όλες οι ομάδες έχουν εξαιρετικούς φουνταριστούς και χρειαζόμαστε έναν ακόμα αμυντικό. Θεωρώ ότι το υπόλοιπο ρόστερ, σε συνδυασμό με τις εμπειρίες που αποκτήσαμε, είναι ικανό για να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη.
14:56
Δημήτρης Παπαχρήστος - dp11 : Φιλιώ, Σοφία και Αλέξανδρε, μπράβο σε όλους σας... είμαστε πολύ περήφανοι για εσάς. Όλα στο κόκκινο και του χρόνου ! Άντε να καθαρίσουμε και το μπάσκετ.
14:57
ΚΩΣΤΑΣ : ΣΟΦΙΑ,ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ?ΕΛΠΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ
14:58
Θα ήθελα να παίξω στην Τουρκία τόσο για το αγωνιστικό κομμάτι όσο και για το οικονομικό.
15:01
Kingslayer : Σοφία έτυχε να δω τον τελικό του Τσ.Λιγκ Vakfibank-Dynamo Kazan 0-3 κι έπαθα πλάκα με το βόλει που παιζόταν. Είναι μακρία ο Θρύλος από αυτό το επίπεδο;
15:01
Σίγουρα υπάρχουν μεγάλες διαφορές τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο οικονομικό κομμάτι.
15:02
ΛΟΝΔΙΝΟ : ΦΙΛΙΩ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ? ΘΥΡΑ 7 ΛΟΝΔΙΝΟ
15:03
Κοίτα όλα θα εξαρτηθούν από το ρόστερ που έχουμε εμείς και η Σαμπατέλ τον Νοέμβριο. Σίγουρα, όμως, έχουμε πιθανότητες.
15:04
nikos : εγω παιδια δεν θελω να σας ρωτησω κατι,θελω ομως να σας δωσω συγχαρητηρια για οσα εχετε καταφερει μεχρι στιγμης,μπραβο σας συνεχιστε ετσι μας κανετε περηφανους!
15:04
nikos mia zoi osfp : KATA ΑΡΧΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ .... ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΙΣΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ....
15:05
Kingslayer : Άλεξ ποιος θα ήταν ο καλός Έλληνας παίκτης που λες; Ο Χρ.Αφρουδάκης, ο Μυλωνάκης ή κάποιος άλλος. Και για ξένο αμυντικό ποιον θα έπαιρνες εσύ αν μπορούσες;
15:06
Και οι δύο θα μπορούσαν να είναι. Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι αμυντικοί οι οποίοι θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά στην Ευρώπη. 
15:08
Σε ένα τέταρτο θα ολοκληρωθεί το LIVE CHAT.
15:08
tim7 : Ειστε τα τμηματα για τα οποια ειμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ!!! σας ευχαριστουμε πολυ για τις χαρες, τις κουπες και πανω απο ολα το παθος που βγαζετε. ειστε ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ/ΕΣ
15:09
Konstantinos81 : -Φιλιώ έχεις κάποιο αγαπημένο παίκτη από την ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού; -Σοφία ίδια ερώτηση και σε σένα για το αντίστοιχο ανδρικό τμήμα. Αλέξανδρε συνέ
15:11
Όλοι είναι αξιόλογοι και τους σέβομαι. Αγαπημένος μου είναι ο Ποντικέας.
15:13
Εμένα ο αγαπημένος μου είναι ο Κώστας Χριστοφιδέλης.
15:14
larisa7 : φιλιω με παντρευεσαι ?
15:15
Άργησες έχω παντρευτεί ήδη.
15:17
Χρήστος : Γεια σας παιδια!!! Σοφια μια κουκλαρα οπως και η πατριωτισσα μου η Φιλιω και παιχταρας ο Αλεξανδρος. Θα μεινετε στον θρυλο και του χρονου;
15:18
Εγώ έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια οπότε και θα παραμείνω στην ομάδα.
15:20
Εγώ από την πλευρά μου λογικά θα παραμείνω στην ομάδα. Δεν έχω κάνει κάποια επαφή ακόμα, αλλά πιστεύω ότι θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Πειραιά.
15:21
Μου έχει γίνει πρόταση από τη διοίκηση για να ανανεώσω για έναν ακόμα χρόνο. Θα δώσω την απάντησή μου τις επόμενες μέρες όταν και θα την μάθετε όλοι.
15:22
Κάπου εδώ ολοκληρώθηκε το LIVE CHAT.
15:23
Για περίπου δύο ώρες είχατε την ευκαιρία να μιλήσετε με τη Φιλιώ Μανωλιουδάκη, τη Σοφία Κοσμά και τον Αλέξανδρο Γούνα.
15:24
Εμείς από την πλευρά μας να ευχαριστήσουμε τους τρεις αθλητές για την παρουσία τους, αλλά και εσάς για τη συμμετοχή σας.
15:24
Καλό σας απόγευμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ