ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Χάθηκαν οι δρομείς στη Μπανγκαλόρ

Χάθηκαν οι δρομείς στη Μπανγκαλόρ

Το αυτοκίνητο συνοδείας στον ημιμαραθώνιο της Μπανγκαλόρ χάθηκε, αναγκάζοντας τους πρωτοπόρους του αγώνα να εγκαταλείψουν!

Το περασμένο σαββατοκύριακο έγιναν πάρα πολλοί μαραθώνιοι και ημιμαραθώνιοι σε ολόκληρο τον κόσμο. Ελάχιστη προβολή θα είχε ο ημιμαραθώνιος της Μπανγκαλόρ στην Ινδία, αν δεν έκαναν γκάφα οι διοργανωτές.

Ένας ένας οι πρωτοπόροι εγκατέλειψαν όταν ακολουθώντας το αυτοκίνητο συνοδείας, έχασαν το σημείο όπου έπρεπε να κάνουν μια αναστροφή (ή μεταβολή) στο 16ο χιλιόμετρο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε λάθος, αλλά το κατάλαβε τέσσερα χιλιόμετρα μετά

" Δεν υπήρχαν άνθρωποι της διοργάνωσης στο σημείο όπου έπρεπε να κάνουμε την αναστροφή. Ελπίζαμε να τερματίσουμε γρήγορα, όταν οι διοργανωτές μας ζήτησαν να γυρίσουμε πίσω. Σε εκείνο το χρονικό σημείο δεν είχε νόημα να συνεχίσουμε τον αγώνα και αποφασίσαμε να σταματήσουμε", δήλωσε ένας από τους εννέα δρομείς στο γκρουπ των πρωτοπόρων, Ιντερίτ Πατέλ.

Οι δρομείς είχαν απομακρυνθεί τόσο πολύ που αναγκάστηκαν να πάρουν το τρένο για να πάνε στο σημείο της εκκίνησης. Αναγκάστηκαν να ζητιανέψουν χρήματα για το εισιτήριο!

Ο τρίτος στον αγώνα Μπισί Τιλάκ ομολόγησε πως σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, πρέπει να έτρεξε ένα επιπλέον χιλιόμετρο. Αυτό θα πει οργανωτική αποτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ