Γιαννακόπουλος: "Να μπει μπροστά η ΠΑΕ για το γήπεδο"

Γιαννακόπουλος: "Να μπει μπροστά η ΠΑΕ για το γήπεδο"

Με γραπτή του δήλωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γνωστοποίησε ότι ενημέρωσε με επιστολή του τη νυν διοίκηση του Ερασιτέχνη για την επιθυμία του για είσοδο στη "Μάνα του λόχου" και παράλληλα ζήτησε από την ΠΑΕ να μπει μπροστά στο θέμα του γηπέδου.

Το επόμενο βήμα για την είσοδο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό έγινε. Μέσα από γραπτή του δήλωση ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ενημέρωσε ότι ζήτησε από τη νυν διοίκηση της "Μάνας του λόχου" τα πλήρη οικονομικά στοιχεία που αφορούν τα χρέη του συλλόγου.

Στη δήλωση επισημαίνεται ότι στόχος είναι να έχει μέχρι το τέλος Απριλίου όλα τα οικονομικά στοιχεία στα χέρια του, ώστε τον Ιούνιο να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εισόδου του στον Ερασιτέχνη.

Ο κ. Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε επίσημα τα μέλη της τριμελούς επιτροπής που θα τον εκπροσωπούν στο συγκεκριμένο θέμα και παράλληλα, ζήτησε από την ΠΑΕ να μπει μπροστά στο θέμα του γηπέδου στου Γουδή.

Αναλυτικά η δήλωση του: "Όπως είχα δηλώσει προ ημερών, η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός Αθλητικός  Όμιλος και η Παναθηναϊκή μου συνείδηση, με οδήγησαν στην απόφαση να ξεκινήσω μια σειρά ενεργειών ώστε ο Σύλλογος να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται σήμερα.

Έχω ήδη γνωστοποιήσει επίσημα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού Α.Ο. μέσω επιστολής, την επιθυμία μου να στηρίξω μία νέα διοίκηση με ανθρώπους που εμπιστεύομαι, με στόχο την εξυγίανση του Συλλόγου και την επιστροφή του στην κορυφή.

Στην επιστολή έχω ζητήσει τα πλήρη στοιχεία για τα οικονομικά του Συλλόγου όχι μόνο για την τρέχουσα περίοδο αλλά και τα συνολικά χρέη προς Δημόσιο και ιδιώτες, καθώς και τις ρυθμίσεις αυτών. Ζητήθηκε επίσης μεταξύ άλλων η έκθεση της Deloitte, οι φάκελοι για το γηπεδικό και τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, τυχόν συμβάσεις με ιδιώτες για την εκμετάλλευση ακαδημιών ή τμημάτων υποδομών του Συλλόγου μας αλλά και τυχόν αντίστοιχες συμβάσεις εσόδων.

Η ομάδα εργασίας αποτελείται από τους κκ. Γιώργο Ελμαλή, Ηλία Κατσογιάννη και Στέφανο Αυγουλέα, οι οποίοι έχουν την απόλυτη εμπιστοσύνη μου και αφού λάβουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, θα προχωρήσουν στην αξιολόγηση της κατάστασης του Συλλόγου.

Έχει ζητηθεί τα στοιχεία να δοθούν στην Ομάδα Εργασίας άμεσα και σε κάθε περίπτωση όχι μετά το τέλος Απριλίου, ώστε τον Μάιο να έχει ολοκληρωθεί η μελέτη τους και τον Ιούνιο να είμαστε έτοιμοι για τις διαδικασίες αλλαγής διοίκησης και ταυτόχρονα να ενημερώσουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, για το πλάνο εξυγίανσης, και  τους αγωνιστικούς στόχους της νέας σεζόν.

 Λαμβάνοντας υπόψη τις επίσημες δηλώσεις της παρούσας διοίκησης ότι από την ημέρα που έχουν αναλάβει, υπάρχει απομείωση του χρέους κι επειδή δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να καρπωθούμε τον κόπο ή και τις επιτυχίες άλλων, πρόθεση μου είναι οι άνθρωποι που θα στελεχώσουν τη νέα διοίκηση να αναλάβουν με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων όλων των τμημάτων.

 Η οικογένεια μου κι εγώ προσωπικά θεωρούμε τη διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. πολύ σοβαρή υπόθεση. Κατόπιν  τούτου και λόγω των ιδιαίτερα βεβαρημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων μου αλλά και της προσωπικής ενασχόλησης μου με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, η στήριξη μου στη διοίκηση του Ερασιτέχνη θα είναι κυρίως οικονομική, περιβάλλοντας ταυτόχρονα με απόλυτη εμπιστοσύνη τους ανθρώπους που θα αναλάβουν να τρέξουν τον Σύλλογο και να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα.

Σε ότι αφορά στο γηπεδικό, η άποψη μου είναι γνωστή: Η εκτόξευση του Παναθηναϊκού μπορεί να υπάρξει μόνο με τη συστέγαση όλων των τμημάτων. Το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι το πλέον ταλαιπωρημένο από όλη αυτή τη διαδικασία τόσων ετών αλλά και αυτό που θα επωφεληθεί κυρίως από τη λύση στο γηπεδικό. Ως εκ τούτου προτείνω στην ΠΑΕ να είναι στη θέση του οδηγού  για την επιλογή της τοποθεσίας και την υλοποίηση  του project, με την ΚΑΕ και τον Ερασιτέχνη να ακολουθούν. Εξυπακούεται ότι τα  πρόσωπα που θα επιλέξει η ΠΑΕ να ενεργήσουν σχετικά με το συγκεκριμένο project  θα πρέπει να είναι κοινής αποδοχής κι εμπιστοσύνης των διοικήσεων ΠΑΕ κι Ερασιτέχνη. Είναι αυτονόητο ότι η ΚΑΕ θα αποδεχτεί τις όποιες αποφάσεις.

Είμαι πεπεισμένος ότι με τη στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού και τη συστράτευση όλων των υγιών δυνάμεων η «Μάνα του Λόχου» θα επιστρέψει ξανά στην κορυφή"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η επιστολή του Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Μπαίνει στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ενδιαφέρον του Δ. Γιαννακόπουλου για τον Ερασιτέχνη

Η "τρύπα" του Ερασιτέχνη και το έτοιμο πλάνο του Γιαννακόπουλου

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τα πιο καυτά μοντέλα που θα τρελάνουν την καλοκαιρινή Αθήνα

Κάναμε το τελευταίο casting πριν κλείσουν τα πρακτορεία για καλοκαιρινές διακοπές. Ιδού τα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24