Η επιστολή του Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Η επιστολή του Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Εντός της εβδομάδας, αναμένεται να στείλει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, την επιστολή με την οποία θα γνωστοποιεί τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις διαδικασίες "ελέγχου" και συζητήσεων, για τη διοικητική μετάβαση.

Μετά από συζητήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ο ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατέληξε στα πρόσωπα που θα συνθέσουν την τριμελή επιτροπή, η οποία θα αναλάβει τη διαδικασία των συζητήσεων με τους εκπροσώπους του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Εντός της εβδομάδας η πλευρά Γιαννακόπουλου θα ενημερώσει και επισήμως το ΔΣ του Ερασιτέχνη με επίσημη επιστολή για την αποστολή των τριών εκπροσώπων του. Επικεφαλής της επιτροπής θα αναλάβει ο Στέφανος Αυγουλέας, επί πολλά έτη φίλος και συνεργάτης της οικογένειας Γιαννακόπουλου, πρώην μέλος του ΔΣ και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και του Ερασιτέχνη σε αρκετά από τα προηγούμενα διοικητικά σχήματα.

Τον Αυγουλέα θα πλαισιώσουν ο Ηλίας Κατσογιάννης, πρώην διευθυντής λειτουργίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο Γιώργος Ελμαλής, νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ. Αμφότεροι είναι άνθρωποι της απολύτου εμπιστοσύνης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και πρώην συνεργάτες του Τάκη Μπαλτάκου, πατέρα του νυν προέδρου του Ερασιτέχνη, Δημήτρη Μπαλτάκου.

Η επιτροπή θα  συζητήσει με τον Δημήτρη Μπαλτάκο για τα πάντα και θα ζητήσει στοιχεία όχι μόνο οικονομικής φύσης (χρέη, έκθεση Deloitte), αλλά για όλα τα θέματα του Ερασιτέχνη (κατάσταση ανά τμήμα, μέλη, οφειλές, όλα). Ασφαλώς θα ζητήσουν ενημέρωση και για το θέμα του γηπέδου. Από τα στοιχεία που θα λάβει η πλευρά Γιαννακόπουλου θα αποφασίσει αν θα ζητήσει να αναλάβει τα ηνία του Ερασιτέχνη με παραίτηση της τωρινής διοίκησης και εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ, μετά το τέλος της σεζόν, τον Ιούνιο.

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Δολοφονήθηκε δημοσιογράφος των Panama Papers

Συγκλονισμένη είναι η κοινότητα των βραβευμένων με Πούλιτζερ ερευνητών δημοσιογράφων, που αποκάλυψαν τα σκάνδαλα των Panama Papers. Δολοφονήθηκε η Daphne Garuana Galizzia, δημοσιογράφος που συμμετείχε στις αποκαλύψεις για πολιτικές offshore στη Μάλτα και μητέρα μέλους του πυρήνα του ICIJ. Το αυτοκίνητό της ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικό μηχανισμό

Στον Νίκο Οικονόμου δεν χαρίστηκε τίποτα

Μια συζήτηση γεμάτη μπάσκετ, αναμνήσεις, παραδοχές και καθόλου δημόσιες σχέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ιστορική ανακάλυψη: Ανιχνεύτηκαν βαρυτικά κύματα από σύγκρουση πάλσαρ

Οι επιστήμονες από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη ανακοίνωσαν ότι για πρώτη φορά ανίχνευσαν στη Γη βαρυτικά κύματα από το διάστημα, τα οποία προέρχονται από τη συγχώνευση δύο άστρων νετρονίων (πάλσαρ) και όχι μαύρων τρυπών

Τα νέα καυτά κορίτσια της ελληνικής τηλεόρασης

Είναι (σχεδόν) του κουτιού, (σχεδόν) ολόφρεσκες και λαχταριστές και, σε άλλες εποχές, θα ήταν ήδη εξώφυλλο σε αντρικά περιοδικά.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24