ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διαδικτυακό Σεμινάριο για την Ινσουλίνη

Διαδικτυακό Σεμινάριο για την Ινσουλίνη

Η Science Web διοργανώνει ένα ακόμη διαδικτυακό σεμινάριο που ενδιαφέρει τους ανθρώπους του αθλητισμού. Αυτή τη φορά το 43ο Webinar θα έχει θέμα τις "Διατροφικές συστάσεις σε εντατικοποιημένα σχήματα ινσουλίνης και κατά της χρήση αντλίας ινσουλίνης".

Ομιλητής θα είναι ο Κλινικός Διαιτολόγος, Βιολόγος και Προϊστάμενος του Διαιτολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Λαϊκό", Χάρης Δημοσθενόπουλος.

Η Science Web σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερωθείτε από την άνεση του σπιτιού σας σχετικά με το διατροφικό σχεδιασμό σε διαβητικούς ασθενείς που ακολουθούν εντατικοποιημένα σχήματα χορήγησης ινσουλίνης και χρησιμοποιούν αντλίες και απαντήστε σε ερωτήματα όπως:

-Τι είναι τα εντατικοποιημένα σχήματα και οι αντλίες ινσουλίνης;

-Πώς διαφοροποιείται ο διατροφικός σχεδιασμός όταν ο διαβητικός ακολουθεί εντατικοποιημένα σχήματα ινσουλίνης και χρησιμοποιεί αντλίες;

Είναι ένα θέμα με μεγάλο ενδιαφέρον για τους διαιτολόγους, τους κλινικούς διαιτολόγους, τους γιατρούς, τους φοιτητές αλλά και τους γυμναστές.

Όλες οι λεπτομέρειες.

Το webinar κοστίζει40euroγια περιηγητές,32euroγια απλά μέλη του site,25 euro για συνδρομητές του site, ενώ υπάρχει ειδική προσφορά στα 45euroγια ετήσια συνδρομή και webinar μαζί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ