BEACH SOCCER

Πρώτη η Τριγλία Ραφήνας στην Μύκονο

Πρώτη η Τριγλία Ραφήνας στην Μύκονο

Ολοκληρώθηκε και το δεύτερο τουρνουά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Γερμανός Beach Soccer 2011, με την Τριγλία Ραφήνας να είναι η μεγάλη νικήτρια. Πλούσιο θέαμα, εξαιρετικές "καυτές" παρουσίες και πλήθος κόσμου στο Καλό Λιβάδι απόλαυσαν δυνατές μονομαχίες και μπάλα στην άμμο.

Παρόλο που εντός έδρας δεν τα κατάφερε στο πρώτο τουρνουά... η Τριγλία Ραφήνας πήρε την εκδίκησή της στο γήπεδο της Μυκόνου.

Συγκεκριμένα στο δεύτερο τουρνουά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Γερμανός Beach Soccer 2011, που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου, η εκπρόσωπος της Ραφήνας στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Οι θεατές που βρέθηκαν στην παραλία είχαν την ευκαιρία να «χορτάσουν» από του πλούσιο θέαμα και τα πολλά γκολ ενώ οι ομάδες και οι αθλητές πάλεψαν μέχρι τέλους ώστε να εξασφαλίσουν την πρόκριση τους στην τελική φάση.

Πρώτη η Τριγλία Ραφήνας στην Μύκονο

HMΙΤΕΛΙΚΟΙ

AO Τριγλίας Ραφήνας-Super Paradise 4-0

Στον 1 ημιτελικό αναμετρήθηκαν "Α.Ο. Τριγλίας" και "Super Paradise". Η ομάδα της Ραφήνας εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το γεγονός ότι οι παίκτες της Μυκόνου δούλευαν έως αργά στο ομώνυμο beach bar και φάνηκαν κουρασμένοι .

Το τελικό 4-0 έδωσε το 1 χρυσό εισιτήριο στους κιτρινόμαυρους και την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή του 2 τουρνουά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Γερμανός Beach Soccer 2011.

Τριγλία: Σκαφίδας, Ρουμπουλάκος, Ζέκιο, Τσέπας

Hellenic Coast-Kini FC-Severo 7-7 (κ.α.), 8-7 (παράταση)

Ματς για γερά νευρά ήταν ο 2 ημιτελικός με την ομάδα του Λιμενικού Σώματος (Hellenic Coast Bar) να προκρίνεται στον τελικό λίγο πριν το τέλος της τρίλεπτης παράτασης. Στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού η ομάδα “Kini FC- Severo” της Σύρου κατάφερε να προηγηθεί με 3 γκολ διαφορά, Η “Hellenic Coast Bar” όμως έκανε την ανατροπή, γύρισε το παιχνίδι και ανάγκασε τους αντιπάλους να ανεβάσουν ρυθμούς να ισοφαρίσουν σε7-7 και να οδηγήσουν το παιχνίδι στην παράταση.

Hellenic Coast: Βαλαμούτης 2 , Μοντεσάτος 4, Τουμάσης, Κωστόπουλος.

Kini FC-Severo: Μανουδάκης 2, Ξανθάκης 2, Βελέτζας 2, Πρίντεζης

ΤΕΛΙΚΟΣ

ΑΟ Τριγλιας-Hellenic Coast 8-3

Σε ένα δυνατό και αμφίρροπο ματς μέχρι και το 2 δωδεκάλεπτο, η ομάδα της Τριγλίας κατάφερε να σηκώσει το κύπελλο στην 2 φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Γερμανός Beach Soccer 2011 που διεξήχθη στην παραλία Καλό Λιβάδι της Μυκόνου, με σκορ 8-3 απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του Hellenic Coast.

Η πρωταθλήτρια ομάδα κέρδισε τον τίτλο στο πανέμορφο νησί του Αιγαίου μετά από έναν συναρπαστικό τελικό στον οποίο ο κόσμος χειροκρότησε τις προσπάθειες των όλων ποδοσφαιριστών.

Τριγλία: Σκαφίδας 3, Ζέκιο 2, Τσέπας, Λεμονής, Ράμο

Hellenic Coast: Μοντεσάτος 3

Το επόμενο ραντεβού του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Γερμανός Beach Soccer 2011, είναι στα Μουδανιά της Χαλκιδικής από 30 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου.

TAGS BEACH SOCCER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ