ΒΟΛΕΪ

Το γλέντι του κυπελλούχου Ηρακλή

Το γλέντι του κυπελλούχου Ηρακλή

Δείτε videos και φωτογραφίες από το γλέντι του κυπελλούχου Ηρακλή. Τα πούρα του Κράβαρικ, τα πειράγματα του "ρεπόρτερ" Πελεκούδα και η... ζάλη για το Κύπελλο. Το Sport24.gr ήταν εκεί.

Αποστολή στη Σύρο: Στέλιος Χαρτζουλάκης

Γλέντι μέχρι πρωίας περιελάμβανε για τον Ηρακλή το πρόγραμμα μετά την κατάκτηση του 6ου Κυπέλλου στην ιστορία της ομάδας.

Οι παίκτες και το προπονητικό τιμ του "γηραιού", όπως και εκείνοι της φιναλίστ Λαμίας, βρέθηκαν μαζί με μέλη της διοίκησης της ΕΟΠΕ, διαιτητές και δημοσιογράφους σε ρεμπετάδικο της Ερμούπολης, προκειμένου να γιορτάσουν την ολοκλήρωση του final-8 του Κυπέλλου.

Την τιμητική του φυσικά είχε το τραπέζι με τους παίκτες του Ηρακλή, όπου δέσποζε το τρόπαιο, που κάθε τόσο άλλαζε χέρια, προκειμένου να βγουν οι απαραίτητες φωτογραφίες.

Το κέφι ξεχείλιζε, ακόμα και από την πλευρά των παικτών της Λαμίας, που αν και ηττημένοι στον τελικό, πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά την επιτυχία της 2ης θέσης.

Το γλέντι του κυπελλούχου Ηρακλή

Τα βλέμματα τράβηξε πάνω του ένα από τα νεότερα μέλη της ομάδας του Ηρακλή και εκ των κορυφαίων στον τελικό, ο Παναγιώτης Πελεκούδας, ο οποίος δεν σταμάτησε να πειράζει όποιον έβρισκε μπροστά του.

Αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν όταν ο νεαρός κεντρικός παρίστανε τον ρεπόρτερ και έπαιρνε συνεντεύξεις από συναθλητές, αντιπάλους, διαιτητές, τον προπονητή του, στον Ηρακλή, Σωτήρη Δρίκο, τον προπονητή του στην Εθνική ομάδα, Αλέκο Λεώνη, ακόμα και από τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη. Μάλιστα, απευθυνόμενος στο λίμπερο της ομάδας του, Γιώργο Στεφάνου, του έδωσε συγχαρητήρια για το γεγονός ότι αναδείχθηκε ο πιο... κοντός παίκτης του τουρνουά.

Όπως είναι φυσικό, δεν έλειψαν τα πούρα της νίκης, με τον Αντρέι Κράβαρικ να προκαλεί αίσθηση, καθώς ήθελε να τα καπνίζει δύο-δύο. Ο πιο ήρεμος της παρέας, σε αντίθεση με το τι έδειξε στο γήπεδο, όπου ήταν ασυγκράτητος, ήταν ο Ρολάντο Ντεσπέιν.

Ακόμα κι ο Κουβανός όμως, μπήκε στο ρυθμό όταν οι συμπαίκτες του τραγούδησαν το σύνθημα " έχω ζάλη στο κεφάλι", ενώ ακολούθησε από την ορχήστρα το τραγούδι " Έλα να νιώσεις πώς είναι η ζωή", στο οποίο οι "κυανόλευκοι" άλλαξαν λίγο τους στίχους, λέγοντας: " κι όλα τα ωραία με τον Ηρακλή".

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς ήταν και το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο διεθνής διαιτητής, Γιώργος Καραμπέτσος, ο οποίος πριν περίπου ένα μήνα επιλέχθηκε να σφυρίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Επιπλέον, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, απηύθυνε χαιρετισμό μέσω μικροφώνου κι ευχαρίστησε άπαντες για τη συνεισφορά τους σε μια πετυχημένη διοργάνωση.

Μετά από περίπου 2 ώρες, οι κυπελλούχοι αποχώρησαν, με προορισμό νυχτερινό κέντρο του νησιού, όπου συνέχισαν τη νύχτα τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ