ΒΟΛΕΪ

Τετραπλή ενίσχυση για τον Πανναξιακό

Τετραπλή ενίσχυση για τον Πανναξιακό
INTIME SPORTS

Ο Πανναξιακός άργησε αλλά μπήκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι της Α1 βόλεϊ των γυναικών ανακοινώνοντας την απόκτηση τριών αθλητριών και την ανανέωση μιας.

Επιβεβαιώνοντας σε απόλυτο βαθμό όσα σας είχαμε γράψει στο μεταγραφικό παζάρι της Α1 βόλεϊ των γυναικών ο Πανναξιακός ξεκίνησε τις ανακοινώσεις αθλητριών κάτι που ήταν θέμα χρόνο να συμβεί.

Έτσι, το απόγευμα της Πέμπτης ανακοίνωσε την απόκτηση των Λαδένη, Σαλούστρου και Κελεσίδου και την ανανέωση της συνεργασίας του με την Τσέσλαρ.

Μάλιστα, η χαρά για την Άννα Σαλούστρου ήταν διπλή. Λίγο πριν την ανακοίνωσή της από τον Πανναξιακό η έμπειρη κεντρική όπως μπορείτε να δείτε από την ένθετη φωτογραφία παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Γιώργο Μαγιάτη.

Επιστρέφοντας στα μεταγραφικά να τονίσουμε ότι αυτές οι μεταγραφές είναι μόνο η αρχή για την ομάδα της Νάξου αφού αναμένεται σύντομα να έχουμε και άλλες ανακοινώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανναξιακού: "Η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις τρεις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις για την γυναικεία ομάδα βολεΐ του συλλόγου.

Το ρόστερ της ομάδας μας θα ενισχύσουν για τα επόμενα χρόνια η Άννα Σαλούστρου που αγωνίζεται ως κεντρική, γεννημένη το 1985 και η προηγούμενη ομάδα της ήταν ο Ο.ΠΕ. Ρεθύμνου, η Ειρήνη Κελεσίδου που αγωνίζεται ως λίμπερο, γεννημένη το 1991 και η προηγούμενη ομάδα της ήταν ο Παναθηναϊκός, και ή Αφροδίτη Λαδένη που αγωνίζεται ως ακραία, γεννημένη το 1993 και η προηγούμενη ομάδα της ήταν η ΑΕΚ. Και οι τρεις αθλήτριες έχουν πολλές διακρίσεις στο πρωτάθλημα της Α1.

Καλωσορίζουμε τις νέες μας αθλήτριες στην ομάδα και τους ευχόμαστε καλή αθλητική χρονιά.

Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση του συμβολαίου της αθλήτριας μας Κριστίνα Τσέσλαρ που αναδείχτηκε ως η καλύτερη ξένη στο πρωτάθλημα της Α1 και την ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ