ΒΟΛΕΪ

Πήρε το πρωτάθλημα και ξέσπασε ο Μίλκοβιτς

Πήρε το πρωτάθλημα και ξέσπασε ο Μίλκοβιτς

Ο Ιβάν Μίλκοβιτς κατέκτησε στα 38 του το πρωτάθλημα Τουρκίας με την Χάλκμπαν και αμέσως μετά τον τελικό με την Αρκάς ξέσπασε σε κλάματα.

Ότι και να γράψει κανείς για την τεράστια καριέρα του Ιβάν Μίλκοβιτς είναι λίγο. Στα 38 του χρόνια στην πλούσια τροπαιοθήκη του έχει μετάλλια και τρόπαια από όλες τις διοργανώσεις που έχει αγωνιστεί τόσο σε συλλογικό όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Έξι πρωταθλήματα (1 Ιταλίας, 2 Ελλάδας, 3 Τουρκίας), ένα Champions League, ένα CEV Cup, τέσσερα Challenge Cup, ένα χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, δύο σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και συνολικά και άλλα 13 μετάλλια με την Εθνική Σερβίας είναι μόνο μερικοί από τους τίτλους του.

Το τελευταίο κομμάτι που προστέθηκε στη συλλογή του ήταν το πρωτάθλημα Τουρκίας. Η Χάλκμπανκ επιβλήθηκε με 3-2 (19-25, 25-23, 18-25, 25-14, 10-15) σετ επί της Αρκας στην έδρα της αντίπαλης ομάδας και με 3-1 νίκες στους τελικούς πήρε το πρωτάθλημα. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο "Ιβάν ο τρομερός" ξέσπασε σε κλάματα με συμπαίκτες και αντιπάλους να σπεύδουν να τον χτυπούν φιλικά στην πλάτη. Αν νομίζει κανείς ότι ο 38χρονος πια Μίλκοβιτς είχε μία απλή συμμετοχή στον αγώνα γελιέται. Ο Σέρβος διαγώνιος σταμάτησε στους 20 πόντους με 18/35 επιθέσεις, ένα μπλοκ και έναν άσο.

ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υπέθεσαν ότι ο Μίλκοβιτς θα σταματήσει από το βόλεϊ και για αυτό το λόγο ξέσπασε έτσι. Ο ίδιος όμως φρόντισε να διαψεύσει τη συγκεκριμένη είδηση.

"Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν καλά ξέρουν ότι δεν έχω ανακοινώσει τίποτα. Ο χρόνος θα δείξει. Δεν έχω τραυματισμούς και αισθάνομαι καλά. Το καλοκαίρι έρχεται και θα περάσω χρόνο με την οικογένεια μου, ενώ έχω και αρκετά ταξίδια με την Ομοσπονδία βόλεϊ της Σερβίας" ήταν το αρχικό του σχόλιο μιλώντας στο "World Of Volleyball".

Στη συνέχεια τόνισε: "Το να κερδίζεις ένα πρωτάθλημα σαν αυτό της Τουρκίας δεν είναι μικρό πράγμα, ειδικά εάν είσαι 38 χρονών. Ειδικά εάν σκεφτούμε το καταστροφικό μας ξεκίνημα στη σεζόν θεωρώ ότι κανένας δεν περίμενε να κατακτήσουμε τον τίτλο".

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ