ΒΟΛΕΪ

Καλμαζίδης: "Δεν είμαστε losers"

Καλμαζίδης: "Δεν είμαστε losers"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Γιάννη Λαμπίρη, μετά την εκτός έδρας νίκη του Δικέφαλου επί του Ολυμπιακού με 3-2 σετ.

Ο ΠΑΟΚ αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ από τον Ολυμπιακό στου Ρέντη με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σεπέδα έκανε την ανατροπή και επιβλήθηκε με 3-2 σετ. Στο 2-0 ο "δικέφαλος του Βορρά" μία νίκη μακριά από τους τελικούς.

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Γιάννη Λαμπίρη, μετά την εκτός έδρας νίκη του Δικέφαλου επί του Ολυμπιακού με 3-2 σετ, για τα ημιτελικά της Volleyleague. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για την ανατροπή του ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό: "Ήταν μια μεγάλη νίκη μέσα σε καυτή έδρα και απέναντι σε μια σκληρή ομάδα. Βρήκαμε ενέργεια για ν' αντιδράσουμε παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και δείξαμε ότι δεν είμαστε… losers όπως μας έλεγαν".

Για την αυτοπεποίθηση μετά την πρώτη νίκη στου Ρέντη: "Στο πρώτο ματς δεν ήταν μόνο η νίκη αλλά και η αυτοπεποίθηση που πήραμε καθώς αυτήν δεν ήταν στα ύψη από την απώλεια του Λιγκ Καπ και του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό ήταν κάτι που μας έλειπε κι έπρεπε να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι. Όλοι οι παίκτες συμβάλουν στη νίκη κι ευθύνονται για τις ήττες. Είναι μια ομαδική δουλειά".

Για την βία στα γήπεδα, μετά την ένταση που υπήρξε στο τέλος της αναμέτρησης χωρίς να πάρει διαστάσεις: "Δεν υπάρχει θέληση να λυθεί το θέμα της βίας. Γίνεται σε πολλά γήπεδα και είναι κρίμα να διεξάγονται αγώνες χωρίς κόσμο. Ελπίζω κάποια στιγμή να ενδιαφερθεί κάποιος, ώστε να δώσει τη λύση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ