ΒΟΛΕΪ

Φοβισμένος ο Καζάζης

Φοβισμένος ο Καζάζης

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης απέσυρε τις δηλώσεις του περί φανταστικής ατμόσφαιρας στην Κυψέλη. Διαβάστε αναλυτικά.

Σε διευκρινιστική δήλωση προέβη ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού σε πέντε σετ στην Κυψέλη.

Συγκεκριμένα είπε πως "η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική και μακάρι τα γήπεδα να είναι πάντα γεμάτα. Είναι η ζωή μας". Αργότερα υποστήριξε πως η δήλωση του πραγματοποιήθηκε υπό την πίεση 250 οπαδών του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο.

" Η δήλωση μου μετά τη λήξη του αγώνα ότι η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, όπως επίσης η αναφορά μου με τις λέξεις καυτή και εχθρική, φυσικά και ήταν ειρωνική! Πραγματοποιήθηκε υπό την πίεση 250 ατόμων που είχαν εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο με απειλητικές διαθέσεις. Τόσο εγώ όσο και οι παίκτες μου νιώσαμε την απειλή μέσα στους χώρους που αγωνιζόμαστε εκεί όπου τέτοια άνθρωποι δεν έχουν καμία θέση".

Ήταν εχθρική ατμόσφαιρα, είχαμε ρίψη πολλών αντικειμένων που κάποιες στιγμές ξέφευγε από τα όρια. Στο γήπεδο του Ολυμπιακού αλλά και στα υπόλοιπά γήπεδα, δεν έχουν παρατηρηθεί τέτοιες καταστάσεις τα τελευταία χρόνια, πλην του Μίλωνα και τις Κυψέλης, τα οποία όμως είναι ακατάλληλα για γίνονται αγώνες. Όλα τα παιχνίδια διεξάγονται ομαλά στην έδρα μας και δεν υπάρχουν παράπονα από τις φιλοξενούμενες ομάδες. Σε αντίθεση με το σημερινό παιχνίδι το οποίο διεξήχθη σε οργανωμένο κλίμα τρομοκρατίας και εκφοβισμού, με αποτέλεσμα να επηρεάζονται οι παράγοντες και οι φορείς του αγώνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ