ΒΟΛΕΪ

Επίθεση Ολυμπιακού σε ΑΕΚ και ΕΟΠΕ

Επίθεση Ολυμπιακού σε ΑΕΚ και ΕΟΠΕ
INTIME SPORTS

Η απόφαση της ΚΕΔ να επαναληφθεί το ντέρμπι της Α1 γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, προκάλεσε την έκρηξη των "ερυθρολεύκων", που εξέδωσαν σκληρή ανακοίνωση κατά της Ομοσπονδίας και της ΑΕΚ.

Όπως αναμενόταν, ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση κατά της απόφασης της ΚΕΔ να επαναληφθεί η αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική της Α1 γυναικών.

Οι "ερυθρόλευκοι" επιτίθενται τόσο κατά της ΕΟΠΕ όσο και κατά της ΑΕΚ, αναφέροντας μάλιστα και την περίπτωση που ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός είχε πάρει με αντίστοιχο τρόπο τη νίκη επί του Απόλλων Καλαμαριάς!

" Επιτέλους αποδόθηκε δικαιοσύνη! Ο αγώνας βόλεϊ γυναικών Ολυμπιακου ΑΕΚ θα ξαναγίνει,ξεκινώντας από την αρχή!!! Για την ιστορική αυτή απόφαση,θέλουμε να αποδώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην ΕΟΠΕ,που εφάρμοσε τον τόσο αυτό άδικο κανονισμό,ο οποίος ισχύει μόνο στη δική της προκηρυξη πρωταθλήματος. Τα δικαιούται η ΕΟΠΕ,αφού επιτέλους ξεκίνησε να εφαρμόζει,χωρίς ερμηνεία,τους κανονισμούς.

Θυμίζουμε ότι, πριν λίγα μόλις χρόνια,η ίδια Ομοσπονδία στέρησε από τον Ολυμπιακο το Κύπελλο Ελλάδας,αποφασίζοντας ενάντια στον κανονισμό, να μη διοργανώσει τον τελικό,μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκου από την ομάδα μας. Είναι τελικά η δικαιοσύνη τυφλή ή βλέπει κατά το δοκούν; Συγχαρητήρια όμως και στην ΑΕΚ! Διεκδίκησε με σθένος στα χαρτιά ένα χαμένο ματς!

Δικαίωσε έτσι αναδρομικά τον Ολυμπιακο,που είχε κάνει το ίδιο στο ποδοσφαιρικό παιχνίδι με την Καλαμαριά. Απέδειξε σαφώς ότι πλέον σέβεται τους κανονισμούς των πρωταθλημάτων και τους αναγνωρίζει,ενώ φυσικά εξέπληξε το πανελλήνιο με την κωλοτούμπα ηθικής που έκανε.
Η μόνη απορία που έχουμε, είναι αν θα κυκλοφορήσουν και αντίστοιχα μπλουζάκια,που με καμάρι φορούσαν οι οπαδοί της ....
".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ