ΤΕΝΙΣ

Στα ημιτελικά του Australian Open Λούτσιτς-Μπαρόνι και Σερένα Γουίλιαμς!

Στα ημιτελικά του Australian Open Λούτσιτς-Μπαρόνι και Σερένα Γουίλιαμς!
© DAVE SHOPLAND/DAILY MAIL

Η Μιριάνα Λούτσιτς-Μπαρόνι έκανε την έκπληξη, καθώς επικράτησε με 2-1 σετ του Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης, Καρολίνα Πλίσκοβα και θα αντιμετωπίσει τα ημιτελικά του Australian Open τη Σερένα Γουίλιαμς που είχε εύκολο έργο κόντρα στην Τζοχάνα Κόντα (2-0 σετ).

Την ξέφρενη πορεία της στο Australian Open συνεχίζει η Μιριάνα Λούτσιτς-Μπαρόνι. Το Νο.79 της παγκόσμιας κατάταξης, που άφησε εκτός συνέχειας την Μαρία Σάκκαρη, έκανε την έκπληξη, απέκλεισε και την Καρολίνα Πλίσκοβα, παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Grand Slam της Μελβούρνης.

H Κροάτισσα αθλήτρια επικράτησε με 2-1 σετ (6-4, 3-6, 6-4) του Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης και στην ημιτελική φάση θα αντιμετωπίσει την Σερένα Γουίλιαμς, η οποία νίκησε εύκολα με 2-0 σετ (6-2, 6-3) την Τζοχάνα Κόντα. Όπως είναι λογικό, η πρόκριση στα ημιτελικά προκάλεσε συγκίνηση στην 34χρονη αθλήτρια, η οποία μετά το τέλος του αγώνα και κατά τη διάρκεια της court interview ξέσπασε σε λυγμούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά, μετά το US Open του 2002, που βρίσκονται τρεις Αμερικανίδες στην τετράδα, αφού πέραν της Σερένα, στα ημιτελικά είναι και η αδερφή της, Βένους, καθώς και η Κόκο Βάντεβεγκ. Τότε, στα ημιτελικά είχαν βρεθεί οι αδερφές Γουίλιαμς, η Λίντσεϊ Ντέιβενπορτ και η Γαλλίδα, Αμελί Μορεσμό.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:

Σερένα Γουίλιαμς (Νο.2) - Μιριάνα Λούτσιτς-Μπαρόνι (Νο.79)

Κόκο Βάντεβεγκ (Νο.35) - Βένους Γουίλιαμς (Νο.17)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η Βένους Ουίλιαμς στα ημιτελικά του Australian Open ύστερα από 14 χρόνια!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ