ΤΕΝΙΣ

Αποκλεισμός στα τρία σετ για Σάκκαρη

Αποκλεισμός στα τρία σετ για Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να περάσει στον 4ο γύρο του Australian Open, χάνοντας 2-1 σετ από την Μιργιάνα Λούσιτς-Μπαρόνι και τελείωσε η πολύ καλή πορεία της στην διοργάνωση.

Αν και έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε, δεν κατάφερε να περάσει στον 4ο γύρο του Australian Open η Μαρία Σάκκαρη. Η 20χρονη τενίστρια πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι στην πολύπειρη Κροάτισσα, Μιργιάνα Λούσιτς-Μπαρόνι, πήρε το πρώτο σετ, αλλά εντέλει έχασε 2-1 και κάπου εδώ μπήκαν "τίτλοι τέλους" στην πορεία της στον θεσμό.

Η Σάκκαρη τα πήγε περίφημα στο Open της Μελβούρνης και έγινε η πρώτη Ελληνίδα ύστερα από 12 χρόνια που αγωνίστηκε στον 3ο γύρο ενός Grand Slam. Μάλιστα, θα ανέβει στο Νο91 της WTA από το Νο94 που βρισκόταν όταν ξεκίνησε στο τουρνουά. Η πρωταθλήτριά μας βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία και τα καλύτερα είναι μπροστά της.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η νεαρή τενίστρια ήταν σούπερ στο πρώτο σετ, το οποίο έκανε δικό της με 6-3 γκέιμ, έχοντας μάλιστα προηγηθεί με 5-1. Η συνέχεια όμως δεν ήταν το ίδιο καλή, με την Λούσιτς να πιέζει και να ισοφαρίζει, κατακτώντας το δεύτερο σετ με 6-2. Στο τρίτο, η Σάκκαρη προσπάθησε, αλλά δεν ήταν αρκετό, χάνοντάς το με 6-3 γκέιμ.

Η Λούσιτς-Μπαρόνι θα είναι στις "16" και θα αντιμετωπίσει την Τζένιφερ Μπρέιντι για μια θέση στα προημιτελικά. Από το 1999, όταν στα 17 της χρόνια είχε φτάσει στα ημιτελικά του Wimbledon, δεν έχει επιστρέψει σε κάποιον προημιτελικό major διοργάνωσης. Η αντίπαλός του προέρχεται από τα προκριματικά και έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση ως τώρα στο τουρνουά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ