ΤΕΝΙΣ

"Να μην ανησυχεί ο Ναδάλ"

"Να μην ανησυχεί ο Ναδάλ"

Ο διευθυντής του Αυστραλιανού Όπεν καθησύχασε τον Ράφα Ναδάλ. Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο ανησυχεί για τη γρήγορη επιφάνεια στα κορτ του "Melbourne Park".

Θέμα συζήτησης γίνεται κάθε χρόνο η ταχύτητα των κορτ στη Μελβούρνη. Το Αυστραλιανό Όπεν έχει περάσει δύσκολες στιγμές από τα γρήγορα γήπεδα με χορτάρι πέρασε στη σκληρή επιφάνεια (hard court)

Η περίφημη Rebound Ace... αυστραλιανής προέλευσης εξελίχθηκε στην πιο αργή από τις σκληρές επιφάνειες για να δώσει τη θέση της στην αμερικάνικη Plexicushion.

Ερωτηθείς ο Ράφα Ναδάλ εξέφρασε την ανησυχία του για τη γρήγορη επιφάνεια. Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο δεν θα ένιωσε καλύτερα, διαβάζοντας τα σχόλια αντιπάλων του που συμμετείχαν στο "Brisbane International". Η αυστραλιανή ομοσπονδία διοργανώνει και το τουρνουά στο Μπρισμπέιν, εκτός από το Αυστραλιανό Όπεν.

Έτσι λοιπόν ο νικητής Λέιτον Χιούιτ, ο φιναλίστ Ρότζερ Φέντερερ, ο Κροάτης Μάριν Τσίλιτς, καθώς και ο Πατ Ράφτερ, το όνομα του οποίου έχει δοθεί στο κεντρικό κορτ σχολίασαν πως η επιφάνεια ήταν περισσότερη γρήγορη.

"Να μην ανησυχεί ο Ναδάλ"

Ο διευθυντής του Αυστραλιανού Όπεν, Κρεγκ Τίλεϊ πήρε την κατάσταση στα χέρια του και κατέστησε σαφές πως τίποτα δεν έχει αλλάξει στο "Melbourne Park".

" Επαναλάβαμε ό,τι κάναμε το 2013. Η μεγάλη θερμοκρασία στο Μπρισμπέιν, η οροφή που χρειάστηκε να κλείσει (σ.σ. εξαιτίας της ζέστης), καθώς και ο χρόνος που υπήρξε στη στρωμένη επιφάνεια να καθίσει βοήθησαν στην αίσθηση των γρήγορων γηπέδων. Δεν πήραμε τις ίδιες πληροφορίες από το Hopman Cup (σ.σ. στο Περθ) που έχει την ίδια επιφάνεια".

Συγκεκριμένα ο Ναδάλ ίσως χρειαστεί μεγαλύτερο χρόνο προσαρμογής από τα υπόλοιπα μεγάλα ονόματα, αφού δεν έπαιξε στο τουρνουά το 2013.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ