ΤΕΝΙΣ

Ξύλο, αίμα και φυλακή στη Μαδρίτη

Ξύλο, αίμα και φυλακή στη Μαδρίτη

Ο πατέρας του Αυστραλού Μπέρναρντ Τόμιτς έστειλε στο νοσοκομείο συνεργάτη του γιου του. Η αστυνομία τον συνέλαβε και σήμερα (6/5) απολογείται στον ανακριτή.

Το επαγγελματικό τένις έχει κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια, ωστόσο δεν μπορεί να προστατεύσει τους παίκτες από τους υπερφιλόδοξους και νευρικούς μπαμπάδες.

Ο Αυστραλός τενίστας Μπέρναρντ Τόμιτς ίσως έχει τον χειρότερο και πλέον ίσως γνωρίζουμε το λόγο που η καριέρα του έχει μείνει στάσιμη.

Στη Μαδρίτη όπου βρίσκονται πατέρας και γιος για το Masters της Μαδρίτης, ο πατέρας/προπονητής Τζον Τόμιτς επιτέθηκε στον αντίπαλο του γιου του στην προπόνηση, τον Τομά Ντρουέ.

Σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή ο πρεσβύτερος Τόμιτς έριξε κουτουλιά στον Γάλλο τενίστα, σπάζοντας του τη μύτη. Άλλη εκδοχή ανέφερε πως ο Γάλλος μπήκε στη μέση στο Μόντε Κάρλο για να προστατεύσει τον Μπέρναρντ από την οργή του πατέρα του.

" Δεν είσα τίποτα. Γνωρίζω πως ο πατέρας μου έχει μετανιώσει και είναι στεναχωρημένος. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον Τομά, όμως βρίσκεται στο νοσοκομείο", δήλωσε ο 20χρονος Τόμιτς στην εφημερίδα "L'Equipe".

Ο Τζον Τόμιτς συνελήφθη και θα απολογηθεί στον ανακριτή για τις πράξεις του. Είχε τη διάθεση να καλέσει μια Αυστραλή δημοσιογράφο στο τηλέφωνο για να την ενημερώσει πως αυτή την ώρα δεν βρίσκεται στη φυλακή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια απασχολεί τη δικαιοσύνη με τις πράξεις της. Ίσως ήρθε η ώρα η ATP να πάρει την υπόθεση στα χέρια της και να τιμωρήσει τον Τζον Τόμιτς, όπως είχε κάνει παλιότερα η WTA με τον Τζιμ Πιρς και τον Νταμίρ Ντόκιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ