ΤΕΝΙΣ

Και το πρώτο μωρό του Twitter!

Και το πρώτο μωρό του Twitter!

Η Μικέιλα Μπράιαν είναι τόσο αξιαγάπητη που δεν μπορούν να της αντισταθούν ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Ράφα Ναδάλ, ο Ρότζερ Φέντερερ, ακόμα και ο Τζον Μάκενρο.

Γνωρίστε τη Μικέιλα Μπράιαν! Είναι μόλις πέντε μηνών, αλλά έχει τυλίξει στο δαχτυλάκι της όλα τα μεγάλα ονόματα του τένις: Τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον Ράφα Ναδάλ, τον Ρότζερ Φέντερερ, τον Τζον Μάκενρο και τη Σερένα Γουίλιαμς μεταξύ άλλων.

Είναι η κόρη του Μπομπ Μπράιαν, του κορυφαίου τενίστα στο διπλό τα τελευταία χρόνια που αγωνίζεται με τον δίδυμο αδερφό του, Μάικ.

Η Μικέιλα έχει κάνει ήδη την εμφάνιση της σε απονομή (σ.σ. στο Μόντε Κάρλο), έχει λογαριασμό στο Twitter με 3,441 followers με τον αριθμό να μεγαλώνει.

Βλέπετε η μικρή Μπράιαν ή καλύτερα οι γονείς της ανεβάζουν φωτογραφίες με όλα τα μεγάλα ονόματα του τένις και οι φωτογραφίες συνοδεύονται από χαριτωμένους διαλόγους.

Όπως για παράδειγμα η όχι και τόσο επιτυχημένη συμβουλή, όπως αποδείχθηκε, που έδωσε στον Τζόκοβιτς προκειμένου να καταφέρει να εκθρονίσει τον Ναδάλ από το θρόνο του Ρολάν Γκαρός δηλαδή να ανακατέψει τα μπουκάλια με το νερό του (σ.σ. ο Ναδάλ τα τακτοποιεί με συγκεκριμένη σειρά όταν βγει στο γήπεδο) ή να απαγάγει τον προπονητή του, Τόνι Ναδάλ.

Αν και η καλύτερη φωτό είναι εκείνη με τον Φέντερερ. Κι αν οι δίδυμες του Ελβετού απέχουν από το Twitter, η Μικέιλα καλωσόρισε την καινούργια φίλη της, τη Βαλεντίνα Χάας, την κόρη του Γερμανού τενίστα Τόμι Χάας.

Και το πρώτο μωρό του Twitter!
Και το πρώτο μωρό του Twitter!

Με τον Μάκενρο

Και το πρώτο μωρό του Twitter!

Με τον Τζόκοβιτς

Και το πρώτο μωρό του Twitter!

Ξανά με τον Τζόκοβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ