ΤΕΝΙΣ

Η σκωληκοειδίτιδα δεν βάζει κάτω τον Ναδάλ

Η σκωληκοειδίτιδα δεν βάζει κάτω τον Ναδάλ

Ο Ράφα Ναδάλ αποκλείστηκε από το Masters στη Σαγκάη και χάνει και τη δεύτερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη, αλλά σχεδιάζει να αγωνιστεί και στο Λονδίνο (video).

Ο Ράφα Ναδάλ αποκάλυψε την Τρίτη (7/10) πως οι πόνοι που έχει στο στομάχι, τον οδήγησαν στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διέγνωσαν πως η σκωληκοειδίτις του είναι ερεθισμένη.

Ο κάτοχος 14 Grand Slam τίτλων αγωνίστηκε κανονικά στο Masters της Σαγκάης, γνωρίζοντας την ήττα από τον επίσης Ισπανό Φελιθιάνο Λόπεθ με 6-3, 7-6 (8-6) λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό του από τα προημιτελικά του τουρνουά στο Πεκίνο. Πιθανότατα θα χάσει και τη δεύτερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη από τον Ρότζερ Φέντερερ.

Δεν τον ενδιαφέρει. Αυτό που έχει σημασία για τον Ναδάλ είναι να παίξει αγώνες μετά από την αποχή του από τα τουρνουά εξαιτίας του τραυματισμού στο δεξιό καρπό.

Μετά τον αποκλεισμό του στη Σαγκάη ο αριστερόχειρας από τη Μαγιόρκα ξεκαθάρισε πως σχεδιάζει να αναβάλλει την επέμβαση για αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας για όσο καιρό μπορεί, ώστε να μην απουσιάσει από τους τελικούς της ATP στο Λονδίνο (9-16/11)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ