ΤΕΝΙΣ

Έρχεται στην Αθήνα ο Toni Nadal

Έρχεται στην Αθήνα ο Toni Nadal

Το Διεθνές Σωματείο Επαγγελματιών Προπονητών Τένις θα πραγματοποιήσει το δεύτερο σεμινάριο του (10-12/3) στην Αθήνα με τον πρώην προπονητή και θείο του Rafa Nadal, Toni Nadal να είναι εκ των βασικών ομιλητών.

Η GPTCA (Διεθνές Σωματείο Επαγγελματιών Προπονητών Τένις) φέρνει στην Ελλάδα τους καλύτερους προπονητές του κόσμου για τη διεξαγωγή του δεύτερου επίσημου σεμιναρίου της στη χώρα, που θα πραγματοποιηθεί στο Ecali Club (Λόφου 15, Αθήνα) από την Παρασκευή 10 Μαρτίου έως Κυριακή 12 Μαρτίου 2017.

Βασικοί φιλοξενούμενοι και εισηγητές θα είναι ο συνιδρυτής και Πρόεδρος της GPTCA, Alberto Castellani και ο προπονητής του κορυφαίου τενίστα Rafael Nadal και συνιδρυτής της GPTCA, Toni Nadal!

Επίσης, ένας ακόμα σημαντικός εισηγητής στο σεμινάριο θα είναι ο Bogdan Obradovic, Πρόεδρος της GPTCA για τα Δυτικά Βαλκάνια και πρώην Davis Cup Captain της Εθνικής Σερβίας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε προπονητές που θέλουν να διευρύνουν τις προπονητικές τους γνώσεις, παίρνοντας ένα πτυχίο που είναι επίσημα αναγνωρισμένο από την ATP.

Τα courses που θα πραγματοποιηθούν είναι:

  • GPTCA Level C
  • GPTCA Level B (για όσους προπονητές έχουν το Level C)
  • Additional Course: Mental Coaching (Για όσους το επιθυμούν)

Photo credits: AP Photo/David Vincent

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Φτιάξαμε τους πραγματικούς χάρτες του Ας Περιμένουν οι Γυναίκες

Φαντάζεσαι να χρησιμοποιούσαν GPS στο Ας Περιμένουν οι Γυναίκες;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24