ΤΕΝΙΣ

Έπαιζε με σπασμένο πόδι!

Έπαιζε με σπασμένο πόδι!

Το Αυστραλιανό Όπεν έχασε τον ιδιόρρυθμο Γέρζι Γιάνοβιτς. Ο δίμετρος Πολωνός αποκάλυψε την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του μετά τον αποκλεισμό του (videos).

Τον Γιέρζι Γιάνοβιτς τον γνωρίσαμε στο Παρίσι το χειμώνα του 2012. Άγνωστος μεταξύ αγνώστων έπαιξε στα προκριματικά του Masters, πέρασε στο κυρίως ταμπλό και έφτασε μέχρι τον τελικό, όταν και ηττήθηκε από τον Νταβίδ Φερέρ σε μια από τις σπάνιες φορές που νικητής σε Masters δεν ήταν ένας εκ των "Big Four".

Πλέον είναι μέλος του Top20 της ATP και έχει πολλά υποσχόμενο μέλλον. Ο δίμετρος Πολωνός είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε κοινό και ΜΜΕ για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του.

Ποιος άλλωστε έχει ξεχάσει το ξέσπασμα του σε διαιτητή του Αυστραλιανού Όπεν στον 3ο γύρο το 2013; Φέτος επέδειξε καλύτερη συμπεριφορά και πάλι όμως έφυγε στον 3ο γύρο. Δεν είχε άλλη επιλογή.

Ήταν ένα βήμα... πίσω από τον πολύπειρο Φλοριάν Μάγερ στον αγώνα τους. Με 44 αβίαστα λάθη ο Γιάνοβιτς ηττήθηκε με 7-5, 6-2, 6-2 από τον Γερμανό. Μετά το τέλος του ματς αποκάλυψε πως έπαιζε με σπασμένο πόδι!

Στιγμιότυπα από τον αγώνα

" Πριν φύγω από την Πολωνία ήταν λίγο σπασμένο, δεν ήμουν απόλυτα υγιής. Προς το παρόν παίρνω αντιφλεγμονώδη και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Είμαι καλύτερα από ότι ένιωθα στις αρχές της χρονιάς".

Ο 23χρονος Πολωνός συνέχισε λέγοντας " το πρόβλημα μου ήταν πως ήμουν απροετοίμαστος και έπαιξα δύο ματς στη σειρά, με τη διάρκεια του καθενός να ξεπερνάει τις τρεις ώρες. Στον 2ο γύρο (σ.σ. με αντίπαλο τον Ισπανό Πάμπλο Αντουχάρ) έπαιξα τρεις ώρες και 30 λεπτά σε συνθήκες καύσωνα. Η θερμοκρασία είχε ξεπεράσει τους 41 βαθμούς. Ήμουν εξουθενωμένος. Δεν προπονήθηκα χθες και ήμουν ανέτοιμος για το παιχνίδι. Σήμερα ήμουν εντελώς... καπούτ".

Πάντως στον αγώνα με τον Αντουχάρ χάρισε και φέτος ένα από τα highlights του τουρνουά, πανηγυρίζοντας με τους Πολωνούς στην κερκίδα, σκίζοντας τη φανέλα του σε έναν από τους χαρακτηριστικότερους πανηγυρισμούς στην ιστορία του Αυστραλιανού Όπεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ