Υποψήφια για αθλήτρια του μήνα η Στεφανίδη

Υποψήφια για αθλήτρια του μήνα η Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι και πάλι υποψήφια για τον τίτλο της αθλήτριας του μήνα από την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία του στίβου.

Το 2016 ήταν σίγουρα η χρονιά της καθιέρωσης για την Κατερίνα Στεφανίδη η οποία πλέον συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα του στίβου σε Παγκόσμιο επίπεδο. Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο είναι έτοιμη για μία ακόμα φορά να διεκδικήσει τον τίτλο της αθλήτριας του μήνα για τον Φεβρουάριο.

Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι ανάμεσα στις πέντε υποψήφιες που ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου αφού το 4,82μ. που έκανε στη Νέα Υόρκη είναι η καλύτερη επίδοση στον κόσμο!

Αντίπαλες της είναι η Ιβάνα Σπάνοβιτς, η οποία βελτίωσε την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο πηδώντας 6.96μ. στο μήκος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, η Λάουρα Μούιρ από τη Μεγάλη Βρετανία η οποία έκανε νέο ευρωπαϊκό ρεκόρ κλειστού στίβου στα 3.000 μέτρα (8.26.41), η Πάμελα Ντούτκιεβιτζ από τη Γερμανία η οποία έκανε την ένατη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ευρώπη στα 60μ. με 7.79 και η Σιφάν Χασάν από την Ολλανδία η οποία έκανε την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο στον αγώνα του ενός μιλίου με 4:19.89.

Για να ψηφίσετε την Κατερίνα Στεφανίδη αρκεί να πατήσετε τη φωτογραφία της στο ποστ που ακολουθεί και να κάνετε ένα like.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τα πιο καυτά μοντέλα που θα τρελάνουν την καλοκαιρινή Αθήνα

Κάναμε το τελευταίο casting πριν κλείσουν τα πρακτορεία για καλοκαιρινές διακοπές. Ιδού τα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24