ΣΤΙΒΟΣ

Υποψήφια για αθλήτρια του μήνα η Στεφανίδη

Υποψήφια για αθλήτρια του μήνα η Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι και πάλι υποψήφια για τον τίτλο της αθλήτριας του μήνα από την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία του στίβου.

Το 2016 ήταν σίγουρα η χρονιά της καθιέρωσης για την Κατερίνα Στεφανίδη η οποία πλέον συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα του στίβου σε Παγκόσμιο επίπεδο. Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο είναι έτοιμη για μία ακόμα φορά να διεκδικήσει τον τίτλο της αθλήτριας του μήνα για τον Φεβρουάριο.

Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι ανάμεσα στις πέντε υποψήφιες που ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου αφού το 4,82μ. που έκανε στη Νέα Υόρκη είναι η καλύτερη επίδοση στον κόσμο!

Αντίπαλες της είναι η Ιβάνα Σπάνοβιτς, η οποία βελτίωσε την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο πηδώντας 6.96μ. στο μήκος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, η Λάουρα Μούιρ από τη Μεγάλη Βρετανία η οποία έκανε νέο ευρωπαϊκό ρεκόρ κλειστού στίβου στα 3.000 μέτρα (8.26.41), η Πάμελα Ντούτκιεβιτζ από τη Γερμανία η οποία έκανε την ένατη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ευρώπη στα 60μ. με 7.79 και η Σιφάν Χασάν από την Ολλανδία η οποία έκανε την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο στον αγώνα του ενός μιλίου με 4:19.89.

Για να ψηφίσετε την Κατερίνα Στεφανίδη αρκεί να πατήσετε τη φωτογραφία της στο ποστ που ακολουθεί και να κάνετε ένα like.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ