ΣΤΙΒΟΣ

Πρωτιά για Στεφανίδη

Πρωτιά για Στεφανίδη
INTIME SPORTS

Την πρώτη θέση στο άλμα επί κοντώ στο Νανσί κατέκτησε η Κατερίνα Στεφανίδη με επίδοση 4.51μ. Τέταρτος στα 110μ. με εμπόδια ο Δουβαλίδης στην ίδια διοργάνωση.

Η Κατερίνα Στεφανίδη συνεχίζει τις σταθερές εμφανίσεις στη σεζόν, τις οποίες καταφέρνει πλέον να συνδυάζει με νίκες σε σπουδαίους αγώνες στο εξωτερικό. Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ κατέλαβε την πρώτη θέση στο Νανσί με άλμα στα 4,51 μ., ύψος που ξεπέρασε με την δεύτερη προσπάθεια.

Η νίκη έχει μεγαλύτερη σημασία, δεδομένο του ότι πίσω της βρέθηκαν αθλήτριες όπως οι Ρωσίδες Κράσνοβα και Λουτκόβσκαγια, που ξεπέρασαν τα 4,46 μέτρα, με την πρώτη να αποτελεί μια απο τις ελπίδες της Ρωσίας για διάκριση.

Η Στεφανίδη έπειτα δοκίμασε ανεπιτυχώς στα 4,56 μ., ενώ νωρίτερα ανέβηκε με την 2η πάνω από τα 4,36 μ. και με την πρώτη πάνω από τα 4,51 μέτρα. Η 24χρονη έδειξε για μια ακόμη φορά φέτος, πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και σε θέση να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό σε κάθε αγώνα.

Εξίσου αποδοτικός ήταν και ο Κώστας Δουβαλίδης, που δείχνει να βρίσκει το ρυθμό του ενόψει του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος της Ζυρίχης. Ο πρωταθλητής των ψηλών εμποδίων ήταν τέταρτος στο αγώνισμα του με 13.50 (1,2) και πλέον ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα του, στις 8 Ιουλίου στη Βουδαπέστη.

Νικητής του αγώνα ήταν ο Ορλάντο Ορτέγκα με 13.12, δεύτερος ο επίσης Κουβανός Γιορντάν Οφαριλ (13.24).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ