ΣΤΙΒΟΣ

Κατέρρευσε ο Μπολτ

Κατέρρευσε ο Μπολτ

Με νίκη ξεκίνησε τη χρονιά του ο Γιουσέιν Μπολτ, όμως η επιλογή του δεν τον δικαίωσε. Ήττα στον τελικό και για τον Γιόχαν Μπλέικ.

Εν αναμονή της αναμέτρησης τους στο μίτινγκ "Camperdown Classic" ο Γιουσέιν Μπολτ και ο Γιόχαν Μπλέικ "ζεστάθηκαν" σε μια απόσταση που δεν συνηθίζουν να αγωνίζονται, τουλάχιστον ο Μπλέικ, στα 400 μέτρα.

Μολονότι ο Μπολτ κέρδισε τη σειρά του με χρόνο 46.74 δευτερόλεπτα, κατέρρευσε στον τερματισμό και δεν κατάφερε να φτάσει στη συνέχεια μέχρι την πρώτη θέση στο φινάλε.

Τον καλύτερο χρόνο όλων πέτυχε ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου, Γουόρεν Γουίρ με 46.23 με τον Μπλέικ να τερματίζει αρκετά πίσω του σε 46.77.

Ο Μπολτ που σχεδιάζει να κάνει μεγάλους χρόνους το 2013 εξήγησε πως " ήμουν αρκετά νευρικός. Ήθελα να νικήσω και χαίρομαι που το έκανα, δίχως να τραυματιστώ. Θα κάνω κι άλλους αγώνες στα 400 μέτρα φέτος και ο χρόνος μου, δείχνει πως βρίσκομαι σε καλή κατάσταση".

Ο Μπλέικ που ξεκίνησε πιο αργά την προετοιμασία του από τον Μπολτ αρκέστηκε να πει πως " είμαι ευτυχισμένος με την κούρσα μου παρά το χρόνο που έκανα. Ανυπομονώ για το υπόλοιπο της σεζόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ