ΣΤΙΒΟΣ

Φετινό ρεκόρ για τον Φιλιππίδη με άλμα στα 5,56 μ.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2018 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2018 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το φετινό του ρεκόρ στη θερινή σεζόν βελτίωσε ο Κώστας Φιλιππίδης στη διάρκεια του Challenge της ΙAAF που έγινε στη Μαδρίτη. Τέταρτη η Ανθή Κυριακοπούλου στο Μινσκ.

Το φετινό του ρεκόρ στη θερινή σεζόν βελτίωσε ο Κώστας Φιλιππίδης στη διάρκεια του Challenge της ΙAAF που έγινε χθες βράδυ (22/6) στη Μαδρίτη.

Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα ξεπέρασε τα 5,56 μ. και κατέλαβε την τέταρτη θέση στον αγώνα σε μία ακόμη καλή εμφάνιση στη διάρκεις της σεζόν. Ο Φιλιππίδης, στη συνέχεια επέλεξε να αφήσει το 5,61 μ., προκειμένου να νικήσει τα 5,66 μέτρα.

Στην ίδια διοργάνωση συμμετείχε και ο Κώστας Μπανιώτης στο ύψος, ο οποίος έμεινε στα 2,23 μ., άφησε στη συνέχεια τα 2,26 μ. και δοκίμασε δίχως επιτυχία στα 2,28 μέτρα.

ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΑΝΘΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΜΙΝΣΚ

Η Ανθή Κυριακοπούλου πραγματοποίησε καλή παρουσία ως μέλος της Βαλκανικής ομάδας, που συμμετείχε στην τετραεθνή συνάντηση, στο Μινσκ την Παρασκευή (22/6).

Η αθλήτρια του ΓΣ Γλυφάδας κατέλαβε την τέταρτη θέση στα 800 μ. με 2.06.58, επίδοση που αποτελεί φετινό ρεκόρ. Στην ίδια διοργάνωση η Σοφία Υφαντίδου (ΜΕΑΣ Τρίτων) ήταν έβδομη στον ακοντισμό με 52,77 μ. και η Λίλη Αλεξούλη (Πελασγός Λάρισας) κατέλαβε την ίδια θέση στο μήκος με 6,13 μ. (-0,3).

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ