ΠΟΛΟ

Ζωντανός ο Ολυμπιακός

Ζωντανός ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Κραγκούγεβατς, όπου με όπλο την άμυνα του και συγκινητικό στο φινάλε τον Φουντούλη, επικράτησε με 8-7 της Ραντνίτσκι και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στο "Final 6" του Champions League.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου πήγε στην Σερβία για να πουλήσει ακριβά το τομάρι της και το πέτυχε. Ο Ολυμπιακός ήθελε δύο νίκες, πέτυχε την πρώτη και μένει να κερδίσει και την Μπρέσια στον Πειραιά, και ισάριθμες ήττες της Έγκερ για να προκριθεί στο "Final 6" του Champions League.

Οι Ούγγροι έχουν να παίξουν με την Προ Ρέκο στην Ιταλία το Σάββατο (18/4) και τελευταία αγωνιστική υποδέχονται στην έδρα τους την Μπαρτσελονέτα.

Οι Πειραιώτες πάντως έκαναν το καθήκον τους στο Κραγκούγεβατς και επικράτησαν της Ραντνίτσκι με 8-7. Με όπλο την περιφερειακή τους άμυνα και τα πολλά κλεψίματα, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου ήθελαν αρχικά να σταματήσουν τους αντιπάλους τους, κλείνοντας τις πάσες στον φουνταριστό.

Στην επίθεση δυσκολεύονταν οι "ερυθρόλευκοι", καθώς δεν είχαν σωστές επιλογές. Οι Σέρβοι προηγήθηκαν με 2-0 και ο Δελακάς σκόραρε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, για να κλείσει με 2-1 το πρώτο οκτάλεπτο.

Στο δεύτερο οι Πειραιώτες "χτύπησαν" από την περιφέρεια με τους Ράτζεν και Φουντούλη, έσφιξαν κι άλλο την άμυνα τους, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να ολοκληρωθεί με 2-3.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί στο τρίτο οκτάλεπτο και με ένα επιμέρους 3-1 πέρασαν μπροστά με 5-4. Στο τελευταίο οκτάλεπτο του ματς ο Ολυμπιακός έδειχνε να χάνει την επαφή του στο σκορ, όταν Τόχολ και Βουξάνοβιτς έδωσαν δύο φορές "αέρα" δύο τερμάτων στην Ραντνίτσκι.

Εκεί μίλησε η ψυχή των παικτών του Θοδωρή Βλάχου, που με μπροστάρη τον συγκινητικό Φουντούλη, ολοκλήρωσαν μια τρομερή ανατροπή έως το τέλος του ματς, κερδίζοντας τους Σέρβους με 8-7!

Θυμηθείτε ΕΔΩ το live της αναμέτρησης

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 0-2, 3-1, 2-4

Ραντνίτσκι (Στεβάνοβιτς): Μπασάρα 3, Ντέντοβιτς, Τσουκ, Τόχολ, Βουξάνοβιτς

Ολυμπιακός (Βλάχος): Δελακάς, Ράτζεν, Φουντούλης 3, Μάγιαρακ, Γούνας, Μουρίκης

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, σχολίασε μετά το τέλος του ματς:

"Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, αλλά, έτσι όπως εξελίχθηκε, ήταν πολύ ουσιαστικό. Είχαμε πολλές ευκαιρίες στην αρχή για το προβάδισμα, ενώ στο τέλος βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα για να φτάσουμε στη νίκη, η οποία μας κρατάει ζωντανούς και μας ωθεί να δώσουμε τα πάντα στο τελευταίο παιχνίδι στον Πειραιά με την Μπρέσια, περιμένοντας παράλληλα να δούμε τι εξέλιξη θα έχει το άλλο παιχνίδι.

Συγχαρητήρια στα παιδιά. Σήμερα τους είδα αρκετά κουρασμένους και αυτό είναι φυσιολογικό, αφού οι πιο πολλοί ταξίδεψαν στην Ουγγαρία. Όλη την εβδομάδα αυτή ταξιδεύουν και παίζουν. Δεν ήμασταν φρέσκοι, αλλά σημασία έχει η νίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ