ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Κρατάμε τη νίκη, υποτονική ατμόσφαιρα απ' όλους"

ΥΔΡΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΤΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΥΔΡΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΤΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακος ολοκλήρωσε χθες (9/5) την επιτυχημένη παρουσία του στη φάση των ομίλων του Champions League, επικρατώντας με 14-10 της Μπαρτσελονέτα στο Παπαστράτειο. Τι είπε ο Θοδωρής Βλάχος και οι Γιόζιπ Πάβιτς, Δημήτρης Νικολαΐδης.

Ο Ολυμπιακος ολοκλήρωσε χθες (9/5) την επιτυχημένη παρουσία του στη φάση των ομίλων του Champions League, επικρατώντας με 14-10 της Μπαρτσελονέτα στο Παπαστράτειο. Οι Πειραιώτες που είχαν εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρωτιά, ήταν το απόλυτο αφεντικό του Α’ Ομίλου και με 12 νίκες, 1 ισοπαλία και μια 1 ήττα εξασφάλισαν την παρουσία τους στο Final 8 που θα διεξαχθεί στη Γένοβα 7-8-9 Ιουνίου.

Η ομάδα του Πειραιά, που θα δώσει το παρών για τρίτη διαδοχική χρονιά και έκτη συνολικά στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσει στον προημιτελικό στην Ιταλία τη γερμανική, Σπαντάου, στις 7 Ιουνίου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θεόδωρος Βλάχος, δήλωσε στο osfp.gr: "Κρατάμε τη νίκη, ήταν ένα παιχνίδι αδιάφορο βαθμολογικά και για τις δυο ομάδες, ίσως ήταν αυτό που έκανε τους αθλητές να μην προσπαθήσουν στο 100%, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια υποτονική ατμόσφαιρα από όλους, από τους αθλητές, από τον κόσμο, δεν υπήρχε ρυθμός, δεν υπήρχε παλμός, είχε όμως νικητή και αυτός ήταν ο Ολυμπιακός. Κρατήσαμε το αήττητο στην έδρα μας, κάτι που θέλαμε πολύ και πλέον κοιτάμε μπροστά τις πιθανές διασταυρώσεις του final-8, όπου πιθανότατα θα βρεθούμε απέναντι στην Γερμανική Σπαντάου στο πρώτο μας παιχνίδι".

Ο αρχηγός, Γιόζιπ Πάβιτς, τόνισε με τη σειρά του: "Σήμερα ήμασταν καλύτεροι από την Μπαρτσελονέτα, θέλαμε να τελειώσουμε τους αγώνες του ομίλου με μια νίκη, να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρα μας και τα καταφέραμε. Τώρα έχουμε ένα μήνα μπροστά μας και πριν το final8 έχουμε τα playoffs για το ελληνικό πρωτάθλημα, ξεκινώντας την Τρίτη που μας έρχεται απέναντι στον Υδραϊκό. Όπως όλη τη χρονιά κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, άλλωστε με μεγάλα λόγια δεν έκανε ποτέ κανείς κάτι, παρά μόνο με σοβαρότητα και μεγάλη προσπάθεια".

Ο Δημήτρης Νικολαϊδης, ανέφερε με τη σειρά του: "Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου, καταφέραμε να παραμείνουμε αήττητοι στην έδρα μας και να προκριθούμε ως πρώτοι, κάτι που είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό και τώρα θα αρχίσουμε σιγά σιγά να προετοιμαζόμαστε για το Final8 της Γενοβας. Σήμερα παίξαμε αρκετά καλά, στην άμυνα όμως δεχτήκαμε 10 τέρματα, κάτι που σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ