ΠΟΛΟ

Ολοκλήρωσε με νίκη ο Ολυμπιακός, 14-10 την Μπαρτσελονέτα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ / CHAMPIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ / CHAMPIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Έχοντας πλουραλισμό στο σκοράρισμα ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 14-10 επί της Μπαρτσελονέτα και ολοκλήρωσε με νίκης τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων του Champions League.

Ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός ότι ήταν αδιάφορος δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Μπαρτσελονέτα. Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 14-10 επί της Μπαρτσελονέτα στον Πειραιά και ολοκλήρωσαν τη φάση των ομίλων του Champions League στο πόλο ανδρών με 12 νίκες σε 14 ματς.

Οι παίκτες του Βλάχου είχαν εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική την πρωτιά στον όμιλο τους και ξέρουν ήδη ότι θα αντιμετωπίσουν στο Final 4 της Γένοβα την Σπαντάου.

Το ματς: Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε νωρίς στο ματς με τέρμα του Αλέξανδρου Γούνα, όμως στην επόμενη φάση ο Ομπράντοβιτς έκανε πέναλτι και ο Μουνιάριθ έφερε το ματς στα ίσα. Οι ερυθρόλευκοι μέσα σε δύο λεπτά έτρεξαν ένα επί μέρους 3-0 και κατάφερε να προηγηθεί με 4-1 πριν ο Περόνε κάνει το τελικό 4-2 της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι Καταλανοί ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα 5-5 στο τελευταίο λεπτό του δεύτερου οκταλέπτου. Ο Ομπράντοβιτς, ωστόσο, με τέρμα στα έξι δευτερόλεπτα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οδήγησε τους ερυθρόλευκους στο 6-5 στην ανάπαυλα.

Το τρίτο οκτάλεπτο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως και ένα φεστιβάλ τερμάτων αφού συνολικά σημειώθηκαν οκτώ. Ο Ολυμπιακός βρίσκοντας λύσεις στο σκοράρισμα από τους Νικολαΐδη και Αργυρόπουλο κατάφερε να χτίσει και πάλι μία διαφορά τριών τερμάτων (11-8) παίρνοντας έτσι ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έκαναν διαχείριση του προβαδίσματος που είχαν και έφτασαν εύκολα στη 12η νίκη τους στο Champions League με 14-10.

Θυμηθείτε το LIVE του αγώνα.

Ολυμπιακός - Μπαρτσελονέτα 14-10

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-3, 5-3, 3-2

Ολυμπιακός: Μουρίκης 1, Δερβίσης 1, Γούνας 1, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 1, Ομπράντοβιτς 2, Νικολαΐδης 2, Αργυρόπουλος 2, Μυλωνάκης 1

Μπαρτσελονέτα: Μουνιάριθ 3, Περόνε 1, Φαμέρα 2, Ταχούλ 2, Γκρανάδος 1, Φερνάντεθ 1

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

14η αγωνιστική (09/05)

Γιουγκ - Ντινάμο Μόσχας 15-10

Ολυμπιακός - Μπαρτσελονέτα 14-10

Μπρέσια - Ανόβερο 11-9

Όρβοσι - Παρτίζαν 14-6

ΒAΘΜΟΛΟΓΙΑ Α ΟΜΙΛΟΥ

Ολυμπιακός 37

Γιουγκ 28

Μπαρτσελονέτα 27

Μπρέσια 26

----------------------

Ντινάμο 22

Ανόβερο 12

Όρβοσι 10

Παρτίζαν 0

ΒAΘΜΟΛΟΓΙΑ Β ΟΜΙΛΟΥ

Προ Ρέκο 39

Έγκερ 31

Σόλνοκ 30

Σπαντάου 25

------------------

Γιάντραν 20

Στεάουα Βουκουρεστίου 12

Σαμπαντέλ 9

Άλφεν 0

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙA ΤΟΥ FINAL 8 (7-9/6)

Ολυμπιακός - Σπαντάου

Μπαρτσελονέτα - Σόλνοκ

Γιουγκ - Έγκερ

Προ Ρέκο - Μπρέσια

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ