ΠΟΛΟ

Βενετόπουλος: "Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης"

Βενετόπουλος: "Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης"

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Μεσογειακό Κύπελλο υδατοσφαίρισης βρέθηκε η Εθνική εφήβων με τον τεχνικό της, Νίκο Βενετόπουλο να μην κρύβει την ικανοποίησή του.

Η ομάδα του Νίκου Βενετόπουλου συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις και όντας αήττητη κατέλαβε το χρυσό σε μία σπουδαία διοργάνωση. Οι Έφηβοι με όπλο την άμυνα τους και την απαράμιλλη συγκέντρωση τους κατάφεραν να υποτάξουν κάθε αντίπαλο και να στείλουν ηχηρό μήνυμα πως το μέλλον τους ανήκει και το ταλέντο ρέει άφθονο.

Αυτή η κατάκτηση αποτελεί και την κατάλληλη πάσα για τους Άνδρες που προετοιμάζονται πυρετωδώς για το Ευρωπαϊκό στη Βουδαπέστη που ακολουθεί.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Βενετόπουλος έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας στην Ιταλία και μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο τουρνουά με πολλές ανταγωνιστικές ομάδες όπως το Μαυροβούνιο και η Σερβία που τερμάτισαν πίσω μας. Για μένα προσωπικά αλλά και για τους παίκτες ήταν κάτι πρωτόγνωρο αυτή η διοργάνωση. Οι υποδομές της κολυμβητικής ομοσπονδίας στην Ρώμη ήταν το κάτι άλλο».

Η τελευταία και καθοριστική νίκη της ομάδας ήρθε κόντρα στους οικοδεσπότες Ιταλούς και παρά το άσχημο ξεκίνημα, η Εθνική έκανε την ολική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Ο έμπειρος τεχνικός σημείωσε επ' αυτού: «Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης φάνηκε πως η Ιταλία δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο τρόπο παιχνιδιού μας. Στο 3ο οκτάλεπτο τα δώσαμε όλα και πήραμε τελικά τη νίκη».

Πλέον άπαντες στην ομάδα στρέφουν την προσοχή τους στο επικείμενο Πρωτάθλημα Νέων ανδρών στην Τιφλίδα που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο. Σύμφωνα με τον μαέστρο της ελληνικής ομάδας, Νίκο Βενετόπουλος όλα τα παιδιά έχουν κάτι παραπάνω να δώσουν. «Όλα τα παιδιά έχουν περιθώρια βελτιώσεις. Το απέδειξαν και στην πισίνα. Εμείς πολεμάμε με σφεντόνες και οι αντίπαλοι με πολυβόλα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ