ΠΟΛΟ

Στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Εθνική πόλο Νέων Γυναικών

Στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Εθνική πόλο Νέων Γυναικών

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Νέων Γυναικών επικράτησε με 24-5 της Σερβίας και πανηγύρισε την πρόκριση στην τετράδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Χάγης.

Με άνεση, καθώς αγωνίστηκε σε ρυθμούς ρελαντί, αλλά και με το πανηγυρικό 24-5 επί της Σερβίας, που - παρά τη μικρή δυναμικότητα της αντιπάλου- είναι άξιο αναφοράς σε έναν προημιτελικό, η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Νέων Γυναικών πέτυχε την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη Χάγη.

Η Ελλάδα περιμένει πλέον στον ημιτελικό του Σαββάτου (17/09, 18:30) την Ολλανδία, που νίκησε την Ουγγαρία με 7-5.

Οι Ελληνίδες ήταν απόλυτες κυρίαρχες στο ματς με τη Σερβία και δημιούργησαν γρήγορα μεγάλη διαφορά στο σκορ, που αύξανε διαρκώς με την αντίπαλο να μην μπορεί να σημειώσει γκολ, αφού η ελληνική ομάδα έπαιζε πολύ καλή άμυνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Εθνική μας δέχτηκε το πρώτο γκολ 1.11 πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου όταν και προηγείτο ήδη με 17-0.

Και το τελευταίο οκτάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να χαλαρώνει στην άμυνα και να δέχεται κάποια γκολ με το 24-5 να σφραγίζει τις προσπάθειες των αθλητριών.

ΣΕΡΒΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 5-24

Οκτάλεπτα: 0-7, 0-5, 1-5, 4-7

Σερβία: Πέτροβιτς, Ίλιτς, Μίκοβιτς 1, Ρούντιτς 2, Γιοφίσοβιτς, Νοβάκοβιτς, Λούκα 1, Μάντιτς, Καπλάρεβιτς, Νταμνιάνοβιτς, Μιλαντίνοβιτς 1, Γκάιτς, Τράβαρ

ΕΛΛΑΔΑ (Στέφανος Λέανδρος): Σταματοπούλου, Πρωτοπαπά 1, Χυδηριώτη 3, Ελευθεριάδου 1, Β. Πλευρίτου 1, Ξενάκη 5, Ελληνιάδη, Πάτρα 4, Παπαναστασίου 1, Σελετοπούλου 1, Ελ. Πλευρίτου 2, Μαυρωτά 5, Σωτηρέλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ