ΠΟΛΟ

Προς ΟΑΚΑ το Final-4 του Ολυμπιακού

Προς ΟΑΚΑ το Final-4 του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Την ευκαιρία στις παίκτριες του να αγωνιστούν στην καλύτερη πισίνα της χώρας θέλει να δώσει ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός στο Final-4 του Euro League στις 24 και 25 Απριλίου.

Το χωρητικότητας 5.500 θέσεων κλειστό κολυμβητήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων έχει δηλώσει στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία υγρού στίβου (LEN) ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ως έδρα διεξαγωγής του Final-4 του Euro League που διοργανώνει το διήμερο 24-25 Απριλίου.

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ έχει δώσει τη συγκατάθεση της. Το κολυμβητήριο δεν έχει άδεια διεξαγωγής αγώνων, εμπόδιο που δεν είναι δύσκολο να ξεπεραστεί και εκτιμάται πως θα λυθεί το ζήτημα.

Αυτό που "καίει" τους διοικούντες τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό είναι η ασφάλεια των ανθρώπων που θα βρεθούν στο κολυμβητήριο για να καλύψουν τη διοργάνωση.

Το ΟΑΚΑ φιλοξενεί και άλλα πρωταθλήματα, ομάδες του Παναθηναϊκού (μπάσκετ) και της ΑΕΚ (ποδόσφαιρο, μπάσκετ) και μάλιστα για τις 25 Απριλίου, ημέρα Σάββατο, υπάρχει στο πρόγραμμα της Σκρατς Basket League ο αγώνας Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει απευθυνθεί σε όλες τις εμπλεκόμενες αρχές και η γενική διευθύντρια Χριστίνα Τσιλιγκίρη εξήγησε στο Sport24.gr πως θα περιμένει μέχρι και την Τετάρτη (1/4) τις απαντήσεις τους.

Σε διαφορετική περίπτωση οι δρόμοι οδηγούν στο "Παπαστράτειο", στο οποίο έχουν γίνει φέτος έργα υποδομών, ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει αγώνες του Champions League.

Ο Ολυμπιακός θέλει να διοργανώσει μια "γιορτή" στο ΟΑΚΑ και να δώσει και την ευκαιρία στις παίκτριες του, παγκόσμιες πρωταθλήτριες και πρωταθλήτριες Ευρώπης οι περισσότερες με την εθνική γυναικών και τις "μικρές" εθνικές να διεκδικήσουν το σπουδαιότερο συλλογικό τίτλο στο μεγαλύτερο κολυμβητήριο της χώρας.

Θυμίζουμε πως οι "ερυθρόλευκες" έχουν κληρωθεί να αντιμετωπίσουν τη ρωσική Κίνεφ Κίρισι στον ημιτελικό. Το άλλο ζευγάρι συνθέτουν η δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ με την ουγγρική UVSE.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ