ΠΟΛΟ

Οι γυναίκες νίκησαν την Αυστραλία

Οι γυναίκες νίκησαν την Αυστραλία

Η εθνική γυναικών επικράτησε με 8-6 της Αυστραλίας στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων της στο δυνατό τουρνουά "Holiday Cup" στις Ηνωμένες Πολιτείες

Οι Αυστραλές "Στίνγκερς" δεν κατάφεραν να "τσιμπήσουν" την εθνική γυναικών. Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση νίκησε 8-6 την Αυστραλία στο "Holiday Cup", στο δυνατότερο τουρνουά μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.

Η Αυστραλία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Χρόνο συμμετοχής στην εθνική πήραν οι αδερφές Χαραλαμπίδου και η Άλκηστις Μπενέκου που σπουδάζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στα άλλα παιχνίδια της πρώτης ημέρας στη Σάντα Άνα οι Ηνωμένες Πολιτείες νίκησαν 12-9 την Ολλανδία και η Ρωσία 15-12 τον Καναδά. Επόμενος αντίπαλος της εθνικής γυναικών θα είναι τα ξημερώματα η Ολλανδία.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-1, 2-2, 2-1

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ (Γ. Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά 3, Διαμαντοπούλου Β., Ψούνη 1, Χαραλαμπίδου Στ., Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Ρουμπέση 1, Χαραλαμπίδου Ι., Μανωλιουδάκη 1, Πλευρίτου Ελ., Μπενέκου Άλκ., Διαμαντοπούλου Χρ.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Γκ. Μακ Φάντεν): Μπάρτα, Άπελ 1, Μπάκλινγκ 1, Μάρτιν, Μπίσοπ, Νοξ 1, Ουέμπστερ Ρ. 1, Κολενσό, Αραντσίνι 2, Σάουθερν, Χάρις, Κινγκ, Γουέκφιλντ, Μπαρ, Στιρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ