ΠΟΛΟ

Ο Νηρέας φωνάζει παρών

Ο Νηρέας φωνάζει παρών

Για την ακρίβεια οι παίκτες του Νηρέα Λαμίας αποφάσισαν να αγωνιστούν μέχρι το τέλος της σεζόν. Η ομάδα παραμένει διοικητικά και προπονητικά "ακέφαλη".

Μόνο θαυμασμό προκαλεί η απόφαση των παικτών του Νηρέα Λαμίας να συνεχίσουν να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών.

Ο αρχηγός του συλλόγου της Φθιώτιδας Ζαχος Αναστασιάδης σε επικοινωνία που είχε με το Sport24.gr, εξήγησε πως το κάνουν γιατί " σεβόμαστε τους εαυτούς μας".

" Μαζευτήκαμε σήμερα εμείς οι παίκτες για να μιλήσουμε και αποφασίσαμε να κατέβουμε σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, θα παίξουμε και στα πλέι άουτ. Το κάνουμε γιατί σεβόμαστε τους εαυτούς μας, οι μικροί σε ηλικία παίκτες που τώρα ξεκινάνε την καριέρα τους, δεν θέλουν να την αμαυρώσουν με το να μην αγωνιστούν. Εμείς που είμαστε πιο έμπειροι δεν θέλουμε μετά από τόσα χρόνια στις πισίνες, τώρα που βρισκόμαστε κοντά στα τελειώματα, αλλά έχουμε λίγα ποιοτικά χρόνια μπροστά μας, να αφήσουμε τέτοια εικόνα στους εαυτούς και στη συνείδηση μας. Φυσικά δεν θέλουμε να αμαυρωθεί και το πρωτάθλημα", τόνισε ο Αναστασιάδης που βρίσκεται σε αναζήτηση κολυμβητηρίου.

Ο Νηρέας αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό το Σάββατο (13/12, 17.30) με τον αγώνα να έχει οριστεί να διεξαχθεί στο "Παπαστράτειο".

" Δεν μας θέλουν σε δύο κολυμβητήρια γιατί είναι απλήρωτοι. Αναζητούμε κολυμβητήριο για να προπονηθούμε, θα καλύψουμε με δικά μας χρήματα τα έξοδα. Πήραμε την κατάσταση στα χέρια μας μέχρι η διοίκηση να ανταποκριθεί και να σηκώσει κάποιος το τηλέφωνο, παραμένουν άφαντοι εδώ και μια εβδομάδα".

Δίχως διοίκηση και χωρίς προπονητή ο Νηρέας, αφού ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, ένας από τους πρώτους που "αγκάλιασαν" την προσπάθεια του Νηρέα από την Α2, παραιτήθηκε. "Δεν μπορεί ένας καπετάνιος να καθίσει και να βλέπει το πλοίο του να βυθίζεται μέσα στον ωκεανό".

Όσο για το όνομα του αντικαταστάτη του, ο Ζάχος Αναστασιάδης καταλήγει "δεν ξέρουμε τίποτα, αυτό είναι δουλειά της διοίκησης. Εμείς θα πάμε να παίξουμε με ή χωρίς προπονητή".

Η υπομονή των παικτών του Νηρέα εξαντλήθηκε την περασμένη εβδομάδα και δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Σε περίπτωση που οι παίκτες αποφάσιζαν να συνεχίσουν την αποχή, η ομάδα θα υποβιβαζόταν το Σάββατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ