ΠΟΛΟ

Η δήλωση μετάνοιας του Ράτζεν στο twitter

Η δήλωση μετάνοιας του Ράτζεν στο twitter
INTIME SPORTS

Μετανιωμένος για το γεγονός ότι βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης, εμφανίστηκε σε ανοιχτή του επιστολή στο twitter ο πολίστας του Ολυμπιακού, Νίκολα Ράτζεν. Διαβάστε τι έγραψε...

Συγγνώμη ζήτησε ο Νίκολα Ράτζεν μέσω του twitter για το γεγονός ότι βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης και υποσχέθηκε πως θα διορθώσει το λάθος του. Δείτε αναλυτικά τι έγραψε ο -πρώην πλέον- πολίστας του Ολυμπιακού.

" Αν και αρχικά είπα μέσω των social media ότι μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας δεν θα αναφερθώ σε αυτή, εξαιτίας του μεγάλου ενδιαφέροντος του κοινού, αποφάσισα να γράψω μία ανοιχτή επιστολή. Είναι αλήθεια ότι τα αποτελέσματα του ντόπινγκ τεστ ήταν θετικά και βρισκόμαστε σε επικοινωνία με την παγκόσμια ομοσπονδία σχετικά με την τιμωρία. Δέχομαι την ευθύνη των πράξεών μου και γνωρίζω τις συνέπειες που θα επακολουθήσουν, αλλά ειλικρινά ελπίζω να μπορέσω να επιστρέψω στο πόλο. Έκανα ένα λάθος που θα διορθωθεί και το πρώτο βήμα αυτού του μονοπατιού είναι να παραδέχεσαι ένα λάθος.

Θέλω ιδιαίτερα να τονίσω πως λυπάμαι που προκάλεσα δυσφορία στην οικογένειά μου, που απογοήτευσα τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου, αλλά και τους φιλάθλους του πόλο. Ωστόσο, ελπίζω ότι στο μέλλον θα κερδίσω και πάλι την εμπιστοσύνη τους. Είμαι βαθιά υπόχρεος στην οικογένειά μου πάνω απ' όλα και σε όλους εκείνους που με υποστήριξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ