ΠΟΛΟ

Θετικό και το δεύτερο δείγμα του Ράτζεν

Θετικό και το δεύτερο δείγμα του Ράτζεν

Με τετραετή αποκλεισμό κινδυνεύει ο Νίκολα Ράτζεν αφού και το δεύτερο δείγμα του βρέθηκε θετικό σε κοκαΐνη. Αναμένεται άμεσα η ανακοίνωση της τιμωρίας του.

Η μεγάλη καριέρα του Νίκολα Ράτζεν παίρνει άσχημη τροπή για τον σπουδαίο Σέρβο πολίστα. Ο παίκτης ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό για ορισμένα παιχνίδια (κυρίως στην Ευρώπη), βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που του έγινε τον Φεβρουάριο.

Για την ακρίβεια στις 17/02 και στον αγώνα της Εθνικής ομάδας της Σερβίας κόντρα στην αντίστοιχη της Ισπανίας, ο Ράτζεν πέρασε από έλεγχο ντόπινγκ και τα δύο δείγματα του βρέθηκαν θετικά σε κοκαΐνη.

Η ομοσπονδία της Σερβία ανακοίνωσε επίσημα ότι ο διεθνής πολίστας βρέθηκε θετικός στη συγκεκριμένη ουσία και πλέον εκείνο που περιμένουμε να δούμε είναι το ύψος της τιμωρίας του. Σύμφωνα με τους κανονισμούς μπορεί να τιμωρηθεί από δύο μέχρι τέσσερα χρόνια. Πάντως, ήδη στη Σερβία αναφέρουν ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να τιμωρηθεί με το μέγιστο της ποινής.

Όλα αυτά την ώρα που ο Ράτζεν είναι ήδη 30 χρονών και μια ενδεχόμενη τετραετή ποινή είναι πιθανό να βάλει τέλος στην καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ