ΠΟΛΟ

Ανακοπή καρδιάς εν ώρα αγώνα

Ανακοπή καρδιάς εν ώρα αγώνα

Ένας από τους διασημότερους πολίστες στον κόσμο, ο Μάρτον Σίβος υπέστη ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η αντίδραση όλων ήταν άμεση και ο Ούγγρος γίγαντας υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Ο Μάρτον Σίβος υπέστη ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στη Βάσας και στη Ζέγκεντ. Ο Ούγγρος σταρ ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος στιγμές μετά την επίτευξη ενός γκολ.

Ζήτησε και έγινε αλλαγή και με τη βοήθεια των ανθρώπων της ομάδας του ξεπέρασε τις ενοχλήσεις. Επέστρεψε στο νερό και οδήγηση στη νίκη την ομάδα του.

Όμως οι πόνοι επέστρεψαν μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί διέγνωσαν πως υπέστη ανακοπή καρδιάς στα πρώτα στάδια. Υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύεται στην εντατική δίχως να διατρέχει κίνδυνο.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Μπέλα Μέρκελι ο 33χρονος πολίστας σώθηκε από την άμεση αντίδραση μετά το τέλος του αγώνα. Δήλωσε πως ο αθλητής θα επανέλθει κανονικά.

Ο Σίβος είναι βασικός στέλεχος των Μαγυάρων και το περσινό καλοκαίρι στη Βαρκελώνη σημείωσε το νικητήριο γκολ στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Μπορείτε να δείτε το video εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ