ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Για έβδομη χρονιά ανεβάζουμε την Ελλάδα ψηλά"

"Για έβδομη χρονιά ανεβάζουμε την Ελλάδα ψηλά"

Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του διεθνούς ορεινού αγώνα, "Psiloritis race", Ανδρέας Ανδρουλιδάκης φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και είπε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα (AUDIO).

Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του διεθνούς ορεινού αγώνα, "Psiloritis race", Ανδρέας Ανδρουλιδάκης φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πρωινό στις 8", με τον Αντώνη Κυρίκο.

Για τους αγώνες: " Για έβδομη χρονιά ανεβάζουμε την Ελλάδα ψηλά. Ο μεγάλος αγώνας είναι τα 25 χιλιόμετρα, ατενίζει όλη την Κρήτη και αναβιώνει μία ιερή διαδρομή. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουμε στην ασφάλεια, για αυτό ο μεγάλος αγώνας έχει κάποια κριτήρια συμμετοχής. Επίσης, υπάρχουν άλλοι τρεις αγώνες, που μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας. Είναι τα 8,5 χλμ τρέξιμο, τα 8,5 χλμ δυναμικό βάδισμα και τα 2 χλμ, που είναι ο παιδικός αγώνας.

Οι αγώνες είναι την Κυριακή 29 Μαΐου, οι συμμετοχές είναι αυξημένες σε σχέση με πέρσι και θα έχουμε επισκέπτες από έντεκα χώρες, όπως τιςΗΠΑ, το Ισραήλ, τη Νέα Ζηλανδία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Αγγλία, την Αυστρία και την Πολωνία. Στόχος μας είναι να προβάλουμε την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Μπορούν να λάβουν μέρος και οικογένειες και είναι πολύ συγκινητικό το γεγονός ότι οι μαμάδες περιμένουν τα παιδιά και οι μπαμπάδες τα υπόλοιπα μέλη για να τερματίσουν μαζί".

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Ανδρέα Ανδρουλιδάκη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ