MMA

Τα τρία μεγάλα αστέρια του Sambo

Τα τρία μεγάλα αστέρια του Sambo

To Fightsports παρουσιάζει τα τρία μεγάλα αστέρια του Sambo, τα οποία έχουν τιμήσει το άθλημα με την παρουσία τους. (PHOTOS)

Eκτός του τεράστιου Fedor Emelianenko υπάρχουν άλλοι δύο μεγάλοι αστέρες που έχουν τιμήσει το Sambo με την παρουσία τους. Πάμε να δούμε ποια είναι τα τρία μεγάλα όπλα του στυλ.

IGOR KURINNOY

Ο Igor Kurinnoy είναι το απόλυτο κτήνος του στυλ. Τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του Sambo. Είναι γνωστός για τις δοκιμές που έχει κάνει τόσο στο Τζούντο όσο και στο Sumo. Τώρα πλέον έχει αφοσιωθεί στην διδασκαλία.

RAIS RAKHMATULIN

Ο Rais Rakhmatulin είναι ένας από τους πιο σκληρούς και πειθαρχημένους Sambo fighters στον πλανήτη. Επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, όντας ένας από τους πιο τρομακτικούς fighters του πλανήτη. Στην συνέχεια σταμάτησε το 2010 όπου αφοσιώθηκε στο να μεταδώσει τις γνώσεις του.

FEDOR EMELIANENKO

Ο πιο γνωστός από τους τρεις και για πολλούς ο πιο πλήρης μαχητής όλων των εποχών με τέσσερα χρυσά μετάλλια στο Sambo. O τελευταίος του αγώνας συνoδεύτηκε με ήττα από τον Blagoi Ivanov το 2008 στην Ρωσία. Η μετάβαση του στo ΜΜΑ τον έκανε σίγουρα πιο αναγνωρίσιμο όμως το βασικό του στυλ ήταν το Sambo.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ξυλοκόπησαν και πυροβόλησαν πασίγνωστο Ρώσο MMAer (ΒΙΝΤΕΟ)
Θα πάθεις σοκ με την καυτή προπονήτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Η Ελλάδα κρυώνει, η Mackenzie Dern... φλέγεται! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ