MMA

Ο Joe Rogan ζητάει συγγνώμη από την ομάδα του Jose Aldo

Ο Joe Rogan ζητάει συγγνώμη από την ομάδα του Jose Aldo

Συγγνώμη ζήτησε με ανακοίνωσή του ο βετεράνος σχολιαστής του UFC, Joe Rogan, για τα σχόλια που έκανε τις προηγούμενες μέρες σχετικά με την σωματική διάπλαση του Jose Aldo στον αγώνα του με τον Mcgregor.

Συγγνώμη ζήτησε με ανακοίνωσή του ο βετεράνος σχολιαστής του UFC, Joe Rogan, για τα σχόλια που έκανε τις προηγούμενες μέρες σχετικά με την σωματική διάπλαση του Jose Aldo στον αγώνα του με τον Mcgregor σε σχέση με την κατάστασή του σε παλιότερους αγώνες. Μάλιστα, άφησε υπονοούμενα και για παλιότερο ντόπινγκ του Βραζιλιάνου, το οποίο διέκοψε τώρα με τα πιο σκληρά αντιντόπινγκ μέτρα.

Αρχικά οι δηλώσεις του Rogan έγιναν off the record τν ώρα του αγώνα με τον σκηνοθέτη της παραγωγής αλλά η κουβέντα τους κάπως βγήκε στον αέρα. Στη συνέχεια o Rogan επανέλαβε τα σχόλια στο podcast του με τον Brendan Schaub να προσθέτει ότι από τότε που άρχισαν τα τέστ όλο το καμπ του Aldo έχει μόνο μια νίκη και καμιά δεκαριά ήττες.

Μια δήλωση που δεν ήταν αληθείς και την διέψευσαν και δημοσιογράφοι που τόνισαν ότι το ρεκόρ του καμπ του Aldo είναι ανάλογο με άλλων μεγάλων καμπς όπως του Greg Jackson.

Σε όλα αυτά φυσικά υπήρχε και αντίδραση από τον προπονητή του Aldo που πόσταρε στο twitter 4 διαφορετικές φωτογραφίες από 4 διαφορετικούς αγώνες του Aldo, στην ίδια περίπου στάση όπου δεν φαίνονται διαφορές με το σχόλιο:

"Για τον κλόουν που νομίζει ότι ο Aldo πήρε κάτι και μετά το σταμάτησε, βγάλε συμπεράσματα από τις 4 τελευταίες μάχες του!"

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Aπίστευτο: Δύο ράπερς τις... έπαιξαν στον δρόμο και μετά έκλεισαν αγώνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι συμβαίνει όταν πράκτορας της KGB πυγμαχεί με Αμερικανίδα πεζοναύτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλλόφρων streetfighter προκάλεσε 15χρονο πυγμάχο και πήρε για το… σπίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ