MMA

Με Ronda Rousey το UFC στη Νέα Υόρκη!

Με Ronda Rousey το UFC στη Νέα Υόρκη!

Το μεγάλο αφεντικό του UFC, Lorenzo Feritta, ρωτήθηκε για τα πλάνα της ομάδας τώρα που το κορυφαίο ΜΜΑ promotion θα κάνει shows και στη Νέα Υόρκη.

Το μεγάλο αφεντικό του UFC, Lorenzo Feritta, ρωτήθηκε για τα πλάνα της ομάδας τώρα που το κορυφαίο ΜΜΑ promotion θα κάνει shows και στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με τον παράγοντα, αυτός, ο Dana White και οι υπόλοιποι συνεργάτες τους είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι που επιτέλους μετά το 1995 το τεράστιο κοινό της Νέας Υόρκης θα δει ξανά MMA από κοντά και μάλιστα στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο Fertitta είπε στους δημοσιογράφους πως τη δεδομένη στιγμή όλο το σύνολο των ανθρώπων που ασχολείται με το στήσιμο του UFC έχει επικεντρωθεί στο επετειακό "200" που πρέπει σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη να μην το ξεχάσει ποτέ κανείς.

Μέσα στο 2016 όμως αποκαλύπτει ο μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτης του σόου θα γίνουν δύο event στη Νέα Υόρκη και δεν αποκλείεται να γίνει εκεί και η πολυαναμενόμενη επιστροφή της Ronda Rousey μετά την ήττα της από τη Holly Holm τον περασμένο Νοέμβρη που της στοίχισε το αήττητο και τον τίτλο της.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Katia Kubacki: Το σέξι ring girl που ήθελε να γίνει fighter! (ΦΩΤΟ)

Μέλος της Εθνικής Taekwondo Βελγίου ο αδερφός του τρομοκράτη των Βρυξελλών

Σοκ: «Ήμουν κλειδωμένος με τον Tyson και κάναμε χρήση…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ