MMA

Από τις αρκούδες στην ζώνη του UFC!

Από τις αρκούδες στην ζώνη του UFC!

Ο Khabib Nurmagomedov που έμαθε να παλεύει με τις αρκούδες ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Donald Cerrone.

Μετά την απρόσμενη, κυρίως για την ευκολία με την οποία προήλθε, νίκη του Rafael Dos Anjos επί του Anthony Pettis στο UFC 185 του Σαββάτου και την κατάκτηση της ζώνης, σίγουρα ο Βραζιλιάνος είναι ο πιο χαρούμενος μαχητής της κατηγορίας.

Ακριβώς πίσω του όμως, ένας ατρόμητος Ρώσος με καταγωγή από το Dagestan τρίβει τα χέρια του και "τους γλεντάει" στο Twitter αφού νοιώθει την ζώνη που είχε πριν ο Pettis και τώρα ο RDA όλο και πιο κοντά του.

Αν κοιτάξει κανείς το ρεκόρ του νέου πρωταθλητή θα καταλάβει για ποιον μιλάμε. O Dos Anjos χτυπούσε από νωρίς καμπανάκια για τον Pettis αφού έχει 9 νίκες στις τελευταίες 10 μάχες, κόντρα σε δυνατά ονόματα της κατηγορίας όπως ο Benson Henderson, o Nate Diaz, o Donald Cerrone, o Evan Dunham και άλλοι όμως αυτή η μία ήττα αναμένεται να είναι και η πρώτη υπεράσπιση της ζώνης του. Ενάντια φυσικά στον άνθρωπο που έμαθε να παλεύει με αρκούδες, τον Khabib Nurmagomedov (Ναι αυτός είναι πιτσιρικάς στο παρακάτω βίντεο) .

Αυτός ήταν που πέρυσι τον Απρίλιο τον κέρδισε με κατευασμένα χέρια,ο αήττητος MMAer με 22 νίκες και το καλύτερο grappling της κατηγορίας. O σημαιοφόρος της Ρώσικης επέλασης στο ΜΜΑ.

Αυτός ήταν που θα αντιμετώπιζε κανονικά τον Pettis στο UFC 185 αλλά ένας τραυματισμός τον κράτησε εκτός και έδωσε την ευκαιρία στον RDA να κάνει τη μάχη της ζωής του.

Ο Nurmagomedov επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στο UFC 187 κόντρα στον Donald Cerrone αλλά ήδη βλέπει μπροστά στη ζώνη και ήταν ο πρώτος που αντέδρασε μέσω twitter.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

72χρονος BJJ Master «τις βρέχει» σε επίδοξο κλέφτη(ΒΙΝΤΕΟ)

Oι καυτές γυναίκες των πυγμάχων σε ρίχνουν… νοκ άουτ!

Σοκ στην Πολωνία: Μπράβος σκότωσε θαμώνα με γροθιά(ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ