ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τρεις αποκλεισμοί στην πάλη

Τρεις αποκλεισμοί στην πάλη

Κανένας από τους τρεις εκπροσώπους μας στην ελληνορωμαϊκή πάλη δεν κατάφερε να προχωρήσει πέρα από τη φάση των "16" το πρωί του Σαββάτου

Στην κατάμεστη "Heydar Aliyev Arena", αφού η πάλη είναι το εθνικό σπορ των Αζέρων, ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου τέσσερις κατηγορίες της ελληνορωμαϊκής.

Με νίκη 3-1 επί του Πολωνού Αρκάντιους Γκούτσκ "μπήκε" ο Απόστολος Μανουηλίδης στην κατηγορία των 59 κιλών της ελληνορωμαϊκής πάλης. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον Έλληνα παλαιστή, καθώς στους "16" ηττήθηκε με 0-4 από τον Μολδαβό Βίκτορ Τσιομπάνου και αποκλείστηκε από τη διοργάνωση.

Ο Νίκος Βάρκας, στην κατηγορία των 80 κιλών, ξεκίνησε κατευθείαν από τους "16", όπου αντιμετώπισε τον Λιθουανό Τζούλιους Ματουζέβιτσιους. Προηγήθηκε με 1-0, ο αντίπαλός του τον ισοφάρισε και τελικά ηττήθηκε με 1-3.

Στα 98 κιλά, ο Λαοκράτης Κεσίδης στους "16" δεν μπόρεσε να κοντράρει τον Ουκρανό Ντιμίτρι Τιμτσένκο, από τον οποίο ηττήθηκε με 0-3. Ωστόσο, χάρη στην πορεία του Ουκρανού μέχρι τον τελικό, ο Κεσίδης πήρε μία θέση στα ρεπεσάζ. Εκεί δεν τα κατάφερε, καθώς ηττήθηκε με 0-3 από τον Γάλλο Μελονέν Νουμονβί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ