ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Ελληνικό "χρώμα" στο μεγάλο τελικό των World Tour

Ελληνικό "χρώμα" στο μεγάλο τελικό των World Tour

Εκπροσωπείται και η Ελλάδα στον μεγάλο τελικό των World Tour, που άρχισε χθες (8/12) στην Ντόχα του Κατάρ. Η Τίνα Κρόττα ορίστηκε από τη διεθνή ομοσπονδία του αθλήματος επιδιαιτήτρια των αγώνων.

Εκπροσωπείται και η Ελλάδα στον μεγάλο τελικό των World Tour, που άρχισε χθες (8/12) στην Ντόχα του Κατάρ και ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή. Έχει την τιμή να εκπροσωπείται σε επίπεδο επιδιαιτησίας και μάλιστα με την ύψιστη θέση. Η Τίνα Κρόττα επιλέχθηκε και ορίστηκε από τη διεθνή ομοσπονδία του αθλήματος (I.T.T.F.) επιδιαιτήτρια των αγώνων, ανέλαβε μεγάλη ευθύνη και παράλληλα ζει μία ξεχωριστή εμπειρία.

Έχει μάλιστα, ξεχωριστή σημασία ν’ αναφέρουμε ότι για πρώτη φορά σε αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης σε αραβική χώρα δίνεται σε γυναίκα η θέση του επιδιαιτητή και είναι πολύ ευχάριστο, που τυχαίνει να είναι και Ελληνίδα. H Τίνα Κρόττα έχει συμπεριληφθεί από πέρσι σε γκρουπ επιδιαιτητών της I.T.T.F. για να ορίζεται σε μεγάλες διοργανώσεις και δεν κρύβει τη χαρά της για την τιμή, που της γίνεται με την επιλογή για τον μεγάλο τελικό των World Tour.

Ελληνικό "χρώμα" στο μεγάλο τελικό των World Tour

"Οι αγωνιστικές συνθήκες στο Κατάρ είναι άψογες και η εμπειρία μοναδική. Οι διοργανωτές στο Κατάρ χρησιμοποιούν στα πάντα τα πιο σύγχρονα μέσα από άποψη τεχνολογίας. Η παρουσίαση και η είσοδος των αθλητών γίνονται με εντυπωσιακό τρόπο. Στο γυμναστήριο χρησιμοποιούνται δύο αίθουσες.

Η κεντρική σάλα έχει μόνο ένα τραπέζι, ενώ η δεύτερη αίθουσα έχει δύο τραπέζια υπάρχουν παντού led οθόνες, μέχρι και στα αποδυτήρια. Έχω μεγάλη αγωνία από την πρώτη μέρα των αγώνων, αλλά είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά. Η κούραση είναι μεγάλη, η ευθύνη τεράστια, αλλά πιστεύω ότι δεν θα έχουμε προβλήματα", δήλωσε πριν από την έναρξη της διοργάνωσης η πολύπειρη διαιτήτρια από τη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ