ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Νικολαΐδου

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Νικολαΐδου
INTIME SPORTS

Η Κατερίνα Νικολαΐδου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο σκιφ ελαφρών βαρών στο ευρωπαϊκό της Σεβίλλης.

Οι "μεγάλοι" της εθνικής ομάδας απέχουν φέτος από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, όμως οι επιτυχίες συνεχίζονται από την επόμενη γενιά της κωπηλασίας.

Η 20χρονη Κατερίνα Νικολαΐδου (αριστερά στη φωτό με την Έλενα Διαμαντή) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο σκιφ ελαφρών βαρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σεβίλλης.

Χάρη σε ένα εκπληκτικό τελευταίο 500άρι άρπαξε την πρώτη θέση από την Αυστριακή Τάουπ Τράερ.

Η πρωταθλήτρια κόσμου από την Κατερίνη τόνισε μετά την απονομή: "Ήταν πολύ σκληρή κούρσα μέχρι τελευταία 500μ, μετά με μια πολύ καλή αλλαγή πέρασα μπροστά. Δεν ήταν τίποτα σχεδιασμένο έτσι βγήκε η κούρσα μου και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Ήταν το πρώτο μου μετάλλιο σε μεγάλους αγώνες μετά την αλλαγή που έκανα πηγαίνοντας στην ελαφριά κατηγορία και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Πιστεύω να υπάρχει και ανάλογη συνέχεια. Επόμενος στόχος είναι οι Μεσογειακοί αγώνες στην Τουρκία".

Στην ίδια κούρσα η Κύπρια Άννα Ιωάννου κατέλαβε την 6η θέση .Στον τελικό των ανδρών στο ίδιο αγώνισμα ο παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία για αθλητής κάτω των 23 ετών, Σπύρος Γιάνναρος τερμάτισε στην 6η θέση. Και το ολυμπιακό πλήρωμα των Λευτέρη Κόνσολα και Παναγιώτη Μαγδανή κατέλαβε την 6η θέση στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών.

Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στον ποταμό Γουαδαλκιβίρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ