ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Δράκου & Μελαδίνης στο νερό

Greece's Theodora Drakou reacts after the women's 50m freestyle qualifications at the European Swimming Championships in Budapest on August 14, 2010.  AFP PHOTO / DANIEL MIHAILESCU (Photo credit should read DANIEL MIHAILESCU/AFP/Getty Images)
Greece's Theodora Drakou reacts after the women's 50m freestyle qualifications at the European Swimming Championships in Budapest on August 14, 2010. AFP PHOTO / DANIEL MIHAILESCU (Photo credit should read DANIEL MIHAILESCU/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Η Νόρα Δράκου θα κολυμπήσει στον προκριματικό των 50μ. ύπτιο την Τετάρτη (27/7) και ο Οδυσσέας Μελαδίνης στα 100μ. ελεύθερο.

Δύο Έλληνες ακόμη θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους με τους κορυφαίους κολυμβητές την Τετάρτη (27/7) στη Σαγκάη.

Η Νόρα Δράκου, η περσινή αποκάλυψη στο ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης, θα κολυμπήσει στα 50μ. ύπτιο και ο Οδυσσέας Μελαδίνης στα 100μ. ελεύθερο.

Η Δράκου βάσει επίδοσης έχει βλέψεις για τα ημιτελικά, καθώς είναι 14η με 28.60 σύμφωνα με τους διοργανωτές. Ωστόσο είναι ο χρόνος που έκανε στο ευρωπαϊκό πριν από ένα χρόνο.

Ο Μελαδίνης μετέχει στην 14η προκριματική σειρά με χρόνο 49.57. Πηγαίνει για να καταρρίψει το ατομικό ρεκόρ του και γιατί όχι το πανελλήνιο του Γιάννη Καλάργαρη με 49.04.

Την τέταρτη ημέρα των αγώνων θα διεξαχθούν τα 200μ. πεταλούδα των γυναικών και τα 200μ. μικτή ατομική των ανδρών δίχως ελληνική συμμετοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ